Υγεία

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 550.000 € για προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης και ιατρικού εξοπλισμού

Χρηματοδότηση 550.000 ευρώ εξασφάλισε το Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Γιώργο Μπέζο, η χρηματοδότηση, που έχει τη σύμφωνη γνώμη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, θα αξιοποιηθεί για να προμηθευτεί το Νοσοκομείο Ιατρικό εξοπλισμό και συγκεκριμένα 20 μηχανήματα αιμοκάθαρσης, βρογχοσκοπικό πύργο και σύστημα βιντεοαρθροσκόπησης υψηλής ευκρίνειας. Ο νέος ιατρικός εξοπλισμός εκτιμάται ότι θα παραδοθεί τον Μάϊο.

Όπως δηλώνει σε ανάρτησή του ο Γιώργος Μπέζος:

“ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ!!!
Σε συνεργασία που είχα σήμερα με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, δόθηκε η σύμφωνη γνώμη να χρηματοδοτηθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας μέσω ΠΔΕ με το ποσό των 550.000€ για την προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης, ενός βρογχοσκοπικού πύργου πλήρης και ενός συστήματος βιντεοαρθροσκόπησης υψηλής ευκρίνειας.

Στόχος τον Μαϊο μήνα να παραλαμβάνουμε τον νέο εξοπλισμό!!!
ΟΥΤΕ ΜΕΡΑ ΧΑΜΕΝΗ!!! ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΌΛΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ!!!”

Σταδιακά, το Νοσοκομείο Καλαμάτας εξοπλίζεται σε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό απαραίτητο για τους ασθενείς, οι ελλείψεις καλύπτονται, τα κενά σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό συμπληρώνονται, παρέχοντας στους μεσσήνιους ένα σύγχρονο Δημόσιο Νοσοκομείο που πληροί ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Νοσοκομείο Καλαμάτας: 550.000 € για προμήθεια 20 μηχανημάτων αιμοκάθαρσης και ιατρικού εξοπλισμού
To Top