Αθλητισμός

ΝΟΚ: “Βροχή” οι διακρίσεις και τα ατομικά ρεκόρ στη Θεσσαλονίκη!

Ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Παίδων-Κορασίδων κι Εφήβων – Νεανίδων, με την συμμετοχή αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.


NEA ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 20:05

Νέο ατομικό ρεκόρ και 5η θέση στον τελικό στα 100ΠΕΤ Κορασίδων για την Σκιαδοπούλου Όλγα. Μετά την πολύ δυνατή κούρσα στα προκριματικά που συνοδεύτηκε με είσοδο στον τελικό και νέο ατομικό ρεκόρ η κολυμβήτρια του Ν.Ο.Κ συνέχισε εξίσου δυνατά και στον απογευματινό τελικό συντρίβοντας για δεύτερη φορά την ίδια ημέρα το ρεκόρ της με 1’04″83 καταλαμβάνοντας την 5η θέση.
Να θυμίσουμε ότι η Σκιαδοπούλου είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη με την 15η επίδοση 1’07″37.

Πολλά συγχαρητήρια στην Όλια και συνεχίζουμε δυνατά την δεύτερη ημέρα με Τσάκαλη Γιώργο και Χάππα Παναγιώτη στα 100ΠΡ.

Με νέο ατομικό ρεκόρ η Σκιαδοπούλου!
Κατά την διάρκεια των προκριματικών της πρώτης ημέρας είχαμε την είσοδο στον απογευματινό τελικό στα 100 ΠΕΤ Κορασίδων της Σκιαδοπούλου Όλγας με χρόνο 1’05″94 επίδοση που αποτελεί και νέο ατομικό ρεκόρ(προηγούμενο 1’07″09).

Στο ίδιο αγώνισμα πολύ καλή εμφάνιση – όπως μας ενημέρωσε ο προπονητής του ΝΟΚ Στάθης Μπακολιάς, που συνοδεύει και τα παιδιά μαζί με τον Τάκη Λαγοπάτη – και για την Λαπιώτη Βασιλική η οποία κατετάγη 12η στις 67 κολυμβήτριες που πήραν μέρος στο αγώνισμα με χρόνο 1’07″24 που αποτελεί και καλύτερη εφετινή της επίδοση στο αγώνισμα.

Στους Παίδες ο Γιάννης Αγγουράς στα 100ΠΕΤ κατετάγη 15ος με νέο ατομικό ρεκόρ 1’00″05(προηγούμενο 1’00″42) στους 71 κολυμβητές που συμμετείχαν.

Στα 50 ΕΛ κατηγορίας Εφήβων ο Τσάκαλης Βασίλης κατετάγη 11ος στους 41 κολυμβητές, πετυχαίνοντας την καλύτερη εφετινή του επίδοση με 25″02.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Βασίλη ο οποίος αυτή την χρονιά άρχισε να κολυμπάει με την λήξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων και ήρθε να βοηθήσει την ομάδα του ΝΟΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία Παίδων ο Τσάκαλης Γιώργος ήρθε 17ος σε σύνολο 60 αθλητών με νέο ατομικό ρεκόρ 25″78 (προηγούμενο 25″88).

Ένα μεγάλο μπράβο και στον Μητρόπουλο Νάσο που ήρθε και αυτός με ελλιπέστατη προετοιμασία να βοηθήσει την ομάδα παρά την δύσκολη χρονιά που πέρασε. Ο χρόνος του Νάσου 27″46. Μεγάλη απούσα από το πρωτάθλημα η Λουκαρέα Σταυρούλα η οποία πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αποσύρθηκε για να προετοιμαστεί για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της νέας χρονιάς.
Ευχόμαστε το απόγευμα να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πάμε γερά Όλια!

Λίγο πριν φύγει η αποστολή του ΝΟΚ για την Θεσσαλονίκη, ο Στάθης Μπακολιάς μίλησε στο Messinialive τόσο για την επιτυχημένη παρουσία του ΝΟΚ στους αγώνες του Βόλου, όσο και για τους αγώνες που ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη.

To Top