Αθλητισμός

NOK Σκάκι: Σεμινάριο για αρχάριους, αγώνες στην Πάτρα κι ολοκλήρωση των μαθημάτων

Με την διεξαγωγή του διασκεδαστικού ομαδικού τουρνουά φυτευτού έκλεισε το Σάββατο 29 Ιουνίου η Σκακιστική Ακαδημία του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας τα μαθήματά της για την σκακιστική χρονιά 2018 – 2019.

Δεκάδες παιδιά παρακολούθησαν τα σκακιστικά μαθήματα φέτος και μπορούν οι δάσκαλοι σκακιού μαζί με τους υπεύθυνους της ακαδημίας, να είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την σχέση αγάπης που κατάφεραν ν’ αναπτυχθεί ανάμεσα στους αθλητές και το σκακιστικό άθλημα.
Ευχή των υπεύθυνων είναι για την επόμενη σκακιστική χρονιά να βρεθούν περισσότερα παιδιά για παρακολούθηση μαθημάτων σκακιού στην ακαδημία.
Την Τρίτη 2 Ιουλίου ξεκίνησε σεμινάριο σκακιού για αρχάριους και μεσαίους σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Οσοι θέλουν να μάθουν σκάκι ή να βελτιώσουν τις γνώσεις τους αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας στον όμορφο χώρο της ακαδημίας του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μπορούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Μπούρα Πάνο στο τηλέφωνο 6987-111435.
Οι αθλητές που συμμετέχουν στο 47ο Ομαδικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας ξεκίνησαν τους αγώνες τους στην Πάτρα την Τρίτη 2/7/2019 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

NOK Σκάκι: Σεμινάριο για αρχάριους, αγώνες στην Πάτρα κι ολοκλήρωση των μαθημάτων
To Top