Αθλητισμός

ΝΟΚ- Σκάκι: 2ο τουρνουά ράπιντ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Το 2ο τουρνουά ράπιντ «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Καλαμάτας με την συμμετοχή 28 ατόμων. Για μια ακόμη Κυριακή διεξήχθη ένα αμφίρροπο τουρνουά με ενδιαφέρουσες παρτίδες και την συμμετοχή πολλών νεαρών σκακιστών!

Νικητής του τουρνουά ήταν ο Μανώλης Μουτζούρης με 4,5 βαθμούς σε 5 αγώνες. Ισόβαθμοι στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Μαρία Φράγκου και Θοδωρής Αθανασόπουλος με 4 βαθμούς ,με τα κριτήρια ισοβαθμίας να τους δίνουν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Πρώτη γυναίκα του τουρνουά αναδείχθηκε η Αρετή Ξυνίδη με 3 βαθμούς.

Στο τουρνουά πήραν μέρος οι: Χρήστος Λιάκος, Αντώνης Κυριακόπουλος, Πέτρος Διαμαντέας, Ιάσονας Μουτζούρης, Δαμιανός Διασάκος, Μαριάνθη Λούκα, Παναγιωτης Κόντος, Χρήστος Βέκκος, Ηλίας Πουλόπουλος, Γιώργος Δικαίος, Φάνης Διακουμέας, Σταμάτης Καλογεράκος, Άγγελος Μαστορίδης, Ηλίας Πετρουλάκης, Γιώργος Μπεναρδής, Λάμπρος Στέφανος, Κατερίνα Τυράκη, Νικόλας Κυριακόπουλος, Θοδωρής Πετρόπουλος, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος, Χριστίνα Κουντούρη, Άννα Βασιλοπούλου, Ανδριάνα Αθανασοπούλου.

Χορηγός των τουρνουά του Ιουλίου είναι η εταιρεία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ» στην οποία οι υπεύθυνοι του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα ήθελαν να δώσουν τις πιο θερμές ευχαριστίες τους!

Τα τουρνουά στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας θα συνεχιστούν την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 5:30 μ.μ. με την διεξαγωγή του 3ου τουρνουά ράπιντ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Θα διαβάσετε πληροφορίες για το τουρνουά στις σελίδες www.nokchess.gr και facebook: Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας. Δηλώσεις συμμετοχής στο email: nokchess@gmail.com και στο τηλέφωνο 697 2701590.

ΝΟΚ- Σκάκι: 2ο τουρνουά ράπιντ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
To Top