Αθλητισμός

ΝΟΚ: Με οδηγό την άνοδο στην Α2 κατηγορία του πόλο, έκοψε την βασιλόπιτα της νέας χρονιάς

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψε το βράδυ της Κυριακής 12 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο “Pharae Palace” το τμήμα υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν και οι χορηγοί της ομάδας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του ΝΟΚ Δημήτρης Κακαλίκας, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, η έφορος του κολυμβητικού τμήματος Βάσω Τσάκωνα, η έφορος της υδατοσφαίρισης Λυδία Εξηνταβελώνη, οι προπονητές και πολλοί αθλητές των τμημάτων, παλαίμαχοι καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι του συλλόγου.Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές τη χρονιά που πέρασε καθώς και σύντομη ενημέρωση από τον Στάθη Μπακολιά για τους στόχους της χρονιάς που μόλις ξεκίνησε.

Στο βήμα ανέβηκαν για έναν σύντομο χαιρετισμό ο επί 4 χρόνια Πρόεδρος του ΝΟΚ Μιχάλης Σούμπλης και ο παλαιός – ο πρώτος – προπονητής του ΝΟΚ Νίκος Γραμματικός.
Προβλήθηκαν δυο βίντεο μικρής διάρκειας με εικόνες από την ιστορία του ΝΟΚ, ενώ αναμνηστικό έλαβαν οι παλαίμαχοι αθλητές που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, η Παναγιώτα Βασιλοπούλου που εκπροσώπησε τον Δήμο Καλαμάτας και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου “Pharae Palace” Ευθύμιος Κατσένιος.

Τα φλουριά τα βρήκαν 4 τυχεροί και πήραν όλοι από ένα αναμνηστικό δώρο από τους χορηγούς του ΝΟΚ.

To Top