Αθλητισμός

ΝΟΚ- ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με την Εθνική στο Κίεβο ο Μάριος Χρυσομάλλης!

Οι καταπληκτικές επιδόσεις του Μάριου Χρυσομάλλη στο πρόσφατο χειμερινό πρωτάθλημα άνοιξαν την πόρτα της Εθνικής ομάδας!

Ο 15χρονος κολυμβητής του ΝΟ Καλαμάτας, ο οποίος έλαμψε με την παρουσία του στο ΟΑΚΑ πριν δυο εβδομάδες κατακτώντας δυο πρωτιές, στα 100 μ. πεταλούδας και ελεύθερου και 2η θέση στα 200 ελεύθερο, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής ομάδας για την πολυεθνή συνάντηση παίδων (15-16ετών) – κορασίδων (14-15 ετών) στις 4-5 Απριλίου στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Το “δελφίνι” του ΝΟΚ με την ολοκλήρωση των Χειμερινών Αγώνων είναι ο πιο γρήγορος στην κατηγορία του στα 50, 100 πεταλούδα, 100 ελεύθερο, είναι δεύτερος στα 200 ελεύθερο και τέταρτος στα 50 ελεύθερο.

Η πρόσκληση του κολυμβητή μας”, αναφέρει ο προπονητής του Στάθης Μπακολιάς, “έρχεται ως επιστέγασμα των προσπαθειών που καταβάλει ο Μάριος και πιστεύουμε ότι μπορεί να πετύχει σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον.

Την εφετινή περίοδο έγινε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα με 14 κολυμβητές μας να εξασφαλίζουν όρια σε 63 αγωνίσματα με την ομάδα στο σύνολό της να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στους Χειμερινούς Αγώνες από τις προσπάθειες των παιδιών. Μαζί με τον εξωτερικό συνεργάτη της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας Παναγιώτη Λαγοπάτη προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά την βοήθεια που χρειάζονται ώστε να επιτύχουμε τους στόχους που βάζουμε από την αρχή της χρονιάς.

Οι επιτυχίες των παιδιών μας δίνουν ιδιαίτερη χαρά και αποτελούν παράλληλα κίνητρο και για την υπόλοιπη ομάδα να δουλέψει εξίσου ανταγωνιστικά. Εκτός του Μάριου στην ομάδα υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι κολυμβητές όπως στους Παμπαίδες Β ο Κούρος Βασίλης ο οποίος με τις επιδόσεις του είναι 1ος στα 100 ύπτιο και 2ος στα 50 ελεύθερο και 50 ύπτιο, ο Κορομπόκης Βασίλης είναι 3ος στα 50, 100 ελεύθερο καθώς και οι επιδόσεις της Σκιαδοπούλου στα 200 μικτή ατομική, 50, 100 πρόσθιο, 50 πεταλούδα και της Χάππα στα 50 πεταλούδα και 50 ύπτιο συγκαταλέγονται στις καλύτερες επιδόσεις της κατηγορίας που αγωνίζονται.

Η ομάδα μας έχει ανοδική πορεία και προσπαθούμε μέσα από την δουλειά μας να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση πάντα με τις δυνατότητες που διαθέτουν.”

Οι ομάδες για τις πολυεθνείς

Συγκροτήθηκαν οι Εθνικές ομάδες των Πολυεθνών Συναντήσεων στην κολύμβηση, που θα διεξαχθούν στη Θεσσαλονίκη και το Κίεβο, 4 και 5 Απριλίου.

ΠΟΛΥΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΦΗΒΩΝ (17-18 ετών) – ΝΕΑΝΙΔΩΝ (16-17 ετών), Θεσσαλονίκη

Αγόρια: Δανιήλ Γιουρτζίδης (Εθνικός), Δημήτρης Ζουμπούλογλου, Γιάννης Χρήστου (Ολυμπιακός), Θόδωρος Ανδρεόπουλος (Άρης Θεσσαλονίκης), Αναστάσιος Κούρκουλος (ΝΟ Αλεξανδρούπολης), Γιάννης Κοντοβάς (ΓΣΒΗ), Νίκος Αποστολάκης (Ωρίωνας), Μιχάλης Διασίτης (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Διαμαντίδης (ΝΟ Κορίνθου), Αλέξανδρος Κάχρης (ΝΟ Χανίων), Κώστας Στάμου (ΑΣΚ), Σπύρος Γκικόπουλος (Παναθηναϊκός)

Κορίτσια: Κωνσταντίνα Μέτσιου (ΑΕ Χαϊδαρίου), Ανθή Λύρα (ΑΟ Παλαιού Φαλήρου), Ιωάννα Γεωργοπούλου, Χρυσούλα Μητσάκου (ΑΣΚ), Γεωργία Δαμασιώτη, Χριστίνα Ντιπιάτσα (Ωκεανός), Χαρά Αγγελάκη (ΝΟ Ηλιούπολης), Ανδρομάχη Τασάκου (Ολυμπιακός), Στέλλα Χριστοδούλου (Ποσειδών Ιωαννίνων), Δάφνη Κουρουνιώτη (ΝΟ Βουλιαγμένης)

ΠΟΛΥΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΩΝ (15-16 ετών) – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (14-15 ετών), Κίεβο

Αγόρια: Χρυσομάλης (ΝΟ Καλαμάτας), Απόστολος Σίσκος, Κώστας Ζαχαριάδης (Άρης Θεσσαλονίκης), Βασίλης Σοφικίτης (Πανιώνιος), Γιώργος Φύκατας (Ολυμπιακός), Βαγγέλης Δανιήλ, Τηλέμαχος Ρωμανίδης (ΠΑΟΚ)

Κορίτσια: Δανάη Γκογκόση (Ποσειδών Ιλισίων), Ευτυχία Ιωαννίδη (ΓΣΒΗ), Άννα Βλάχου (ΑΝΟ Αργυρούπολης), Αγάπη Χαρά (Πανιώνιος), Άρτεμις Βασιλάκη (Τρίτων Ηρακλείου), Όλγα Στούρα (ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης), Θεοφανία Ραγκούση (ΓΣ Πετρούπολης).

ΝΟΚ- ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με την Εθνική στο Κίεβο ο Μάριος Χρυσομάλλης!
To Top