Αθλητισμός

ΝΟΚ: Έκοψαν την βασιλόπιτα τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την Κυριακή 13/1 στο ξενοδοχείο Pharae Palace, τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος Δημήτρης Κακαλίκας, ο οποίος έκοψε και την πίτα, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Αδαμόπουλος, η έφορος του κολυμβητικού τμήματος Βάσω Τσάκωνα και της υδατοσφαίρισης Λυδία Εξηνταβελώνη, οι προπονητές και οι αθλητές των τμημάτων καθώς και πολλοί γονείς και φίλοι της ομάδας.

 

Επίσης ανακοινώθηκε η συνεργασία με το κέντρο Μεταβολισμού & Διατροφολογίας της Αριστέας Γαζούλη για την καλύτερη υποστήριξη των αθλητών ενώ συνεχίζεται και αυτή την χρονιά η συνεργασία με το Physio & Wellness κέντρο φυσικοθεραπείας & αποκατάστασης του Νίκου Κακαλίκα με ιδιαίτερες προσφορές για τους αθλητές του ομίλου.

Ιδιαίτερα σημαντική για ακόμη μια χρονιά η στήριξη της Ευγενίας Κουτουμάνου στο κολυμβητικό τμήμα και της εταιρείας Κουτουμάνος και ΣΙΑ ΟΕ, Αντιπροσωπεία audi – vw – skoda η οποία εδώ και δεκαετίες δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο του αυτοκινήτου και θα βρίσκεται αρωγός στην προσπάθεια των παιδιών.

Στην εκδήλωση έγινε αναφορά στις διακρίσεις που πέτυχαν οι αθλητές των τμημάτων την χρονιά που πέρασε καθώς και σύντομη ενημέρωση από τους εφόρους των τμημάτων. Στην επιτυχία της εκδήλωσης ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια της εταιρείας Dasco ΑΕ, ενώ η πίτα ήταν προσφορά του Σίτος Αρτοποιεία – Ζαχαροπλαστική Αλ. Παναγούλη & Ασκληπιού.

Οι βραβεύσεις των παιδιών που διακρίθηκαν θα γίνουν την Τέταρτη 30 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας όλων των τμημάτων του ΝΟΚ.

 

ΝΟΚ: Έκοψαν την βασιλόπιτα τα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης
To Top