ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας: “Ουδέποτε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις”

ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ Η ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΘΑΡΡΟΣ" ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ

Σε διάψευση προχώρησε λίγο νωρίτερα η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Θάρρος". Με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της ΝΔ, διαψεύδει κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα ως "ψευδές" και "ανυπόστατο που στόχο έχει να πλήξει πρόσωπα και θεσμούς", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. "Ουδέποτε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε από τη ΝΟΔΕ για να δώσει εξηγήσεις για θέματα αρμοδιότητάς του", αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρός της Αργύρης Μαστοράκης, ενώ παράλληλα καλεί την εφημερίδα να ανασκευάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας:

"Με έκπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα της εφημερίδας «Θάρρος» με τίτλο: «Η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας ΝΔ Ζήτησε εξηγήσεις από Θ. Βασιλόπουλο για τη συνεργασία με Δ. Κουκούτση». Ως ΝΟΔΕ Μεσσηνίας διαψεύδουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα όπου με αήθη και παραπλανητικό τρόπο η εφημερίδα το παρουσιάζει ως ενέργειες της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας.
Ουδέποτε ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε από τη ΝΟΔΕ για να δώσει εξηγήσεις για θέματα αρμοδιότητάς του, όπως ψευδώς αναφέρεται. Τέτοια ανυπόστατα δημοσιεύματα σκοπό έχουν να πλήξουν πρόσωπα και θεσμούς. Αφενός τον στηριζόμενο από τη ΝΔ Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Θανάση Βασιλόπουλο και αφετέρου το κύρος και την ιστορία της ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας.
Παρακαλείται η εφημερίδα όπως άμεσα ανασκευάσει και ενημερώσει τους αναγνώστες της ότι ουδέποτε η ΝΟΔΕ προέβην σε τέτοιες δηλώσεις".

ΝΟΔΕ ΝΔ Μεσσηνίας: “Ουδέποτε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις”
To Top