ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Η Συγκυβέρνηση – Ανέκδοτο ζει και βασιλεύει και συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό έργο της

O τομέας περιβάλλοντος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Το τελευταίο χρονικό διάστημα γίναμε μάρτυρες της εγκληματικής κυβερνητικής ολιγωρίας και των ελλιπέστατων χειρισμών στο θέμα της ρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου. Η Οικολογική καταστροφή που συντελέσθη είναι δυστυχώς τεραστίων διαστάσεων και θα χρειαστούν αρκετές δεκαετίες για να επανέλθει το θαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής στην πρότερη κατάσταση. Για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση απέτυχε να χειριστεί εγκαίρως και εν τη γενέσει της μια σχετικά απλή κατάσταση. Ο δε Υπουργός κος Κουρουμπλής σε ένα ανεκδιήγητο κρεσέντο δηλώσεων προέτρεπε δημοσίως τον κόσμο να κολυμπήσει στα μολυσμένα νερά.
Όλα αυτά βέβαια για τους κυβερνώντες ανήκουν στην ιστορία καθώς η «ζημιά έγινε», ο αρμόδιος Υπουργός παρέμεινε στη θέση του έχοντας τη στήριξη του Πρωθυπουργού, κανένα αυτί δεν ίδρωσε και τις συνέπειες της κυβερνητικής ανικανότητας θα τις «λουστούν» για άλλη μια φορά οι πολίτες .
Η Συγκυβέρνηση-Ανέκδοτο ζει και βασιλεύει και συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό έργο της.
Μόνο που αυτή τη φορά δεν μας οδηγούν απλά στα βράχια του Σαρωνικού αλλά στα τάρταρα της ανταγωνιστικότητας ,αφού σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του World Economic Forum για το 2017-2018 η Ελλάδα βρίσκεται πίσω από την Αλβανία,το Μπουτάν,τη Σρι Λάνκα και το Τατζικιστάν σε όρους ανταγωνιστικότητας ενώ βρίσκεται μία μόλις θέση μπροστά από το Νεπάλ.
Οι βασικές αιτίες της καταρράκωσης της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας δεν είναι άλλες από την ανικανότητα προσέλκυσης ξένων επενδύσεων και την υψηλή φορολογία . Την ίδια στιγμή στην εγχώρια αγορά η Κυβέρνηση συνεχίζει να εξοντώνει τις ελληνικές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες με τεράστια ποσοστά φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών με ένα άδικο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα (το οποίο είναι καταδικασμένο να αποτύχει πολύ σύντομα).
Οι Έλληνες σύντροφοι του Μαδούρο που κρατάνε τις τύχες της χώρας μας στα χέρια τους αυτή τη φορά ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Όχι απλά μας έκαναν Βενεζουέλα αλλά σαν ανταγωνιστικότητα οικονομίας μας έφεραν πίσω από το Μπουτάν και το Τατζικιστάν.
Ο λαός βλέπει, κρίνει και συγκρίνει. Να είστε βέβαιοι πως οι μέρες και τα έργα σας έχουν σύντομη ημερομηνία λήξης”.

ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΔΕ ΝΔ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΚΟΥΤΡΑΦΟΥΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Η Συγκυβέρνηση – Ανέκδοτο ζει και βασιλεύει και συνεχίζει ακάθεκτη το καταστροφικό έργο της
To Top