ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΟΔΕ Μεσσηνίας: Με Κεραμέως η κοπή της πίτας στο κατάμεστο Elite

Παρουσία της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των τριών βουλευτών, έκοψε το Σάββατο 1/2 το βράδυ την πίτα της η ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, στην κατάμεστη αίθουσα του Elite City Resort.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιάννης Λαμπρόπουλος, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι δήμαρχοι Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, Μεσσήνης Γιώργος Αθανάσόπουλος, Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο Γρ. της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, πλήθος αυτοδιοικητικών και φίλων του κόμματος.

Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην ομιλία της έκανε απολογισμό του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας ότι στο πρώτο 7μηνο ψηφίστηκαν 37 νομοσχέδια. Μιλώντας για την εκπαίδευση η υπουργός επανέλαβε ότι “οι αλλαγές ξεκινούν από κάτω προς τα πάνω” και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους 4.500 διορισμούς στην ειδική εκπαίδευση και στους 10.000 στη γενική.

Η κ. Κεραμέως στο τέλος της ομιλίας της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος το 2013 την παρότρυνε να ασχοληθεί με την πολιτική, το 2015 την έβαλε υποψήφια στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, και τη συμβουλεύει στα κυβερνητικά της βήματα.

Σύντομους χαιρετισμούς έκανε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας κι ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ενώ ο οικοδεσπότης Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργύρης Μαστοράκης είχε έναν καλό λόγο για όλους που μόχθησαν για να γίνει η ΝΔ αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

To Top