ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“ΝΟ ΚΑΚΑ” σε όλο το Δήμο Πύλου – Νέστορος για τους τετράποδους φίλους μας

Με το σύνθημα “Η γειτονιά μας είναι το σπίτι μας, την αγαπάμε και τη διατηρούμε καθαρή”, ο Δήμος Πύλου – Νέστορος τοποθέτησε και προσφέρει σε 15 κεντρικά σημεία δωρεάν για τους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής το χάρτινο φαρασάκι/σκουπάκι μιάς χρήσης (ελληνική πατέντα) “NO KAKA”.

Με αυτό όλοι μπορούν να μαζεύουν ανέπαφα, οικολογικά και … πολιτισμένα τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων τους.


Ο σκοπός είναι η συνεργασία όλων για έναν πεντακάθαρο δήμο, η συμβολή στην μείωση της πλαστικής σακούλας και η προστασία της υπέροχης θάλασσα και του πλούτου της.

Ήδη ξεκίνησε το πρώτο στάδιο εκπαίδευσης και έτσι ο δήμαρχος Παναγιώτης Καρβέλας επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Πύλου για να παρουσιάσει τη νέα δράση στους μικρούς δημότες. Η συμβολική αυτή, αλλά και ουσιαστική κίνηση έγινε διότι από αυτή την ηλικία διαμορφώνεται η νοοτροπία όλων μας.

Ποια είναι τα 15 σημεία του Δήμου που μπήκαν τα “ΝΟ ΚΑΚΑ”

Τα 15 κεντρικά σημεία που θα υπάρχουν τα “NO KAKA” δωρεάν από το ειδικό κουτί είναι τα εξής: Πύλος: Δημαρχείο, Λιμάνι, Κέντρο Υγείας, σχολεία. Γιάλοβα: μώλος, περίπατος. Χώρα: αποθήκες, Δημαρχείο. Βλαχόπουλο: Πλατεία, Κορώνη: Δημαρχείο, ναός Παναγίας Ελεήστριας, Φοινικούντα: παιδική χαρά, κεντρικός δρόμος, Μεθώνη: Πλατεία παραλίας, Ηλιοδύσιο (θα τοποθετηθεί), Χανδρινός – Πλατάνια (θα τοποθετηθεί).

Δείτε και αυτό:

“No KAKA”: Η ελληνική και παγκόσμια πατέντα σε 12 σημεία της Καλαμάτας!

To Top