ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νινιός: Με γνώση, εμπειρία και πράξεις θα είμαστε η επιλογή εμπιστοσύνης την Κυριακή

ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΠΟΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ

Ο οινοποιός Παναγιώτης (Τάκης) Νινιός στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την "Δημιουργική Πρωτοβουλία" και υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο Αθανάσιο Βασιλόπουλο.

Όπως ο ίδιος τονίζει: "Έναν Δήμαρχο με αποτελεσματικότητα, κοινωνικό πρόσωπο, έμπειρο, εργατικό με όραμα και σχέδιο μα πάνω από όλα πάντα κοντά στους συμπολίτες του.

Μέσα σε μία δύσκολη τετραετία με υγειονομική και ενεργειακή κρίση έγιναν πολλά μικρά και μεγάλα έργα και εξασφαλίστηκαν χρηματοδοτήσεις για ακόμη περισσότερα έργα τα οποία θα συμβάλουν τόσο στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των Συνδημοτών μας όσο και στην καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας .

Είναι πολλά που μπορούμε να πούμε για τον άνθρωπο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ αλλά αυτό που τον χαρακτηρίζει σαν ΔΗΜΑΡΧΟ, είναι το ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! Η επιλογή μου στο ΠΡΟΣΩΠΟ του είναι ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ !!!!! Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την Στήριξη σας και να είστε σίγουροι πως θα φανώ ΑΝΤΑΞΙΟΣ της δική σας ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!

Δημοφιλέστερα

To Top