Αθλητισμός

Με Νικοπολίδη τα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα (φωτο)

Η Αναγέννηση Παραλίας υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα σημαντική δράση που έγινε στην Καλαμάτα, απόρροια της συνεργασίας που έχει από πέρυσι ο Καλαματιανός σύλλογος με τους ερυθρόλευκους.

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού που αποτελούσαν η παλιά δόξα των «ερυθρόλευκων», πρωταθλητής Ευρώπης και υπεύθυνος Ακαδημιών Αντώνης Νικοπολίδης, ο τεχνικός διευθυντής Θεόδωρος Ελευθεριάδης και ο υπεύθυνος δικτύου σχολών Βασίλης Νάνος, βρέθηκε στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας όπου πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικά για παιδιά αναπτυξιακών ηλικιών.

Πλήθος παιδιών από τη Μεσσηνία αλλά και όμορους νόμους συμμετείχαν στην διαδικασία ενω μεταξύ τους βρέθηκαν και πέντε ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Αναγέννησης.

Όλοι εμείς στην οικογένεια της Αναγέννησης αισθανόμαστε περήφανοι που διοργανώθηκε στην πόλη ένα τέτοιο camp υπό της αιγίδα μας και που δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να αγωνιστούν μπροστά σε προπονητές υψηλού επιπέδου. Δεσμευόμαστε για ανάλογες εκδηλώσεις στο άμεσο μέλλον”, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του συλλόγου.

Με Νικοπολίδη τα δοκιμαστικά του Ολυμπιακού στην Καλαμάτα (φωτο)
To Top