ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολάκου: «Οφείλει να παραιτηθεί από Δήμαρχος ο κ. Νίκας γιατί οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα σχετικά με τα προβλήματα της ελαιοπαραγωγής, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου δήλωσε:

«Είναι απαράδεκτο ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, που άπτεται της οικονομίας της Πελοποννήσου, να αντιμετωπίζεται από έναν υποψήφιο Περιφερειάρχη με τόσο επιπόλαιο και πρόχειρο τρόπο, απλά και μόνο για να δείξει επικοινωνιακά ότι ασχολείται με τα προβλήματα των πολιτών.
Είναι προφανές ότι έχει πλήρη άγνοια για τα ζητήματα της αγροτικής οικονομίας της Πελοποννήσου, ακόμη δε ειδικά για τη Μεσσηνία, εφόσον τα συστήματα GPS χρησιμοποιούνται σε μεγάλο ποσοστό και έχουν μάλιστα ξεκινήσει πρωτοποριακά από την Τριφυλία εδώ και αρκετά χρόνια.
Η ανακοίνωση και η παρέμβασή του εξαντλείται σε υπηρεσιακά ζητήματα που τα διαχειρίζονται υπηρεσιακοί υπάλληλοι. Απουσιάζει πλήρως η όποια πολιτική του τοποθέτηση για το ζήτημα, τόσο στο επίπεδο της διαχείρισής του, όσο και στο επίπεδο των προτάσεών του.
Επιτέλους ο κ. Νίκας θα πρέπει να αντιληφθεί ότι οφείλει να παραιτηθεί άμεσα από Δήμαρχος γιατί με τη στάση του και την απαξίωση των συνεργατών του οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια, με ήδη εμφανείς τις πρώτες συνέπειες».

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που η Ντίνα Νικολάκου ζητά την παραίτηση από τη θέση του Δημάρχου του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Είχε προηγηθεί ανάλογη δήλωσή της σε δημοσιογράφους το προηγούμενο διάστημα, με τον Παναγιώτη Νίκα να απαντά πως θα είναι δήμαρχος μέχρι τέλους, και “θα παραμείνει δήμαρχος όσο ο περιφερειάρχης παραμένει περιφερειάρχης”.

Νικολάκου: «Οφείλει να παραιτηθεί από Δήμαρχος ο κ. Νίκας γιατί οδηγεί την Καλαμάτα σε αδράνεια»
To Top