Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Βοηθάει 20 άπορες οικογένειες τα Χριστούγεννα

Κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης θα κάνει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων η Νίκη Βόλου.

Η ομάδα της Μαγνησίας εξήγγειλε πως θα βοηθήσει αρχικά 20 άπορες οικογένειες ώστε να έχουν τα απαραίτητα στο τραπέζι τους τα Χριστούγεννα, αλλά και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.

Παράλληλα, η ομάδα του Βόλου ενημέρωσε ότι θα παραχωρηθεί ένας ολοκαίνουριος φορητός υπολογιστής στο Ορφανοτροφείο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκης Βόλου:

«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου θα δείξει και τις φετινές γιορτές το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθειά της, σε όσους την έχουν πραγματικά ανάγκη.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου και τους ιερωμένους του Ναού της Ευαγγελίστριας, θα προσφέρει σε περίπου είκοσι φτωχές οικογένειες όλα τα αγαθά που πρέπει να έχει ένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, προκειμένου αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν ποιοτικότερες και πιο χαρούμενες γιορτές. Παράλληλα, στα παιδιά του Ορφανοτροφείου Βόλου, θα παραχωρηθεί ένας ολοκαίνουριος φορητός υπολογιστής, όπως τα ίδια αιτήθηκαν, ώστε να μπορέσουν να φανούν αποδοτικότερα στις μαθησιακές τους υποχρεώσεις, εν μέσω καραντίνας.

Επίσης, θα επισκεφτούμε και την Κιβωτό του Κόσμου, μοιράζοντας δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, τα οποία επιλέχθηκαν σε συνεννόηση με τη διοίκηση της δομής, πάντα βάσει των επιθυμιών και των αναγκών των ίδιων των παιδιών.

Τέλος, στο πλαίσιο αυτών των κινήσεών μας και της εορταστικής περιόδου που έρχεται, καλούμε όλον τον κόσμο να ενδιαφερθεί και να βοηθήσει σπίτια με παρόμοια προβλήματα. Σε αυτήν τη δύσκολη εποχή που διανύουμε, φροντίστε, όσοι περισσότεροι συνάνθρωποί μας, να έχουν αξιοπρεπή και όμορφα Χριστούγεννα».

Νίκη Βόλου: Βοηθάει 20 άπορες οικογένειες τα Χριστούγεννα
To Top