Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Έτοιμοι Πολίμος και Αλιατίδης ενόψει Καλαμάτας

Πάνοπλη η Νίκη Βόλου περιμένει την Καλαμάτα για την Σαββατιάτικη (4/6, 17:00, ΕΡΤ3) αναμέτρηση με την οποία θα ανοίξει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής στο Νότιο όμιλο της Football League

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε με ικανοποίηση τόσο τον Ηλία Πολίμο όσο για το Μανώλη Αλιατίδη, οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών να βγάζουν χωρίς ενοχλήσεις την προπόνηση και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για την μάχη απέναντι στην πρωτοπόρο Καλαμάτα.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από δύο επιτυχίες επί του Αστέρα Βλαχιώτη εντός έδρας και της Σαντορίνης εκτός και θέλουν να συνεχίσουν χωρίς απώλειες ώστε να εξασφαλίσουν όσο το δυνατό συντομότερα και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (4/6) με πρωινή προπόνηση. Η «κυανόλευκη» αποστολή αποτελείται από τους εξής 24 ποδοσφαιριστές:

Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Πολίμος, Μπαλάφας, Αργύρης, Τσιμπούκας, Αλιατίδης, Καλουτσικίδης, Πέτσης, Ματέα, Μπόσιο, Μπιτσάκος, Ντομίνγκεθ, Κωστίκος, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Ζιάκας, Τσιώλης, Τζοβάρας, Ροχάνο, Πετράκης, Γκονζάλες.

Νίκη Βόλου: Έτοιμοι Πολίμος και Αλιατίδης ενόψει Καλαμάτας
To Top