Αθλητισμός

Νίκη Καλαμάτας: Συμμετοχή σε προπονητικά καμπ της ΕΓΟ

Σε προπονητικό καμπ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας στο ΕΑΚ Αγ. Κοσμά θα βρεθούν τις προσεχείς μέρες έξι αθλήτριες της Νίκης Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή αναχωρούν για την Αθήνα οι κορασίδες (γενν. 2009) Ανδρικάκη Ιωάννα- Μαρία, Καλύβα Νεφέλη, Πέικου Ζωή, Φωτοπούλου Κωνσταντίνα και το Σάββατο οι παγκορασίδες, Νίκα Σοφία και Σπαράγγη Ελένη με τη συνοδεία της προπονήτριάς τους, Μαριάννας Μανδηλάρη.

Στόχος του καμπ που θα γίνει υπό την καθοδήγηση των προπονητηρίων της Εθνικής Ομάδας, είναι η σταδιακή και σωστά δομημένη επαναδραστηριοποίηση των νεαρών αθλητριών μετά την υποχρεωτική τρίμηνη διακοπή των προπονήσεων λόγω της νόσου Covid-19, ώστε να επανέλθουν με τον κατάλληλο τρόπο και στον κατάλληλο χρόνο στην αγωνιστική ετοιμότητα, ενόψει των επίσημων διοργανώσεων που θα ξεκινήσουν από τα τέλη Οκτωβρίου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των προπονητικών καμπ θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τη νόσο Covid-19, με πλήρη καταγραφή και θερμομέτρηση των αθλητών κατά την είσοδό τους στην αθλητική εγκατάσταση, λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής για την ασφαλή άθλησή τους, διαρκή παρουσία γιατρού, αλλά και απόλυτη ετοιμότητα για την σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων.

Νίκη Καλαμάτας: Συμμετοχή σε προπονητικά καμπ της ΕΓΟ

Δημοφιλέστερα

To Top