Αθλητισμός

Νίκη Καλαμάτας: Στον Δήμαρχο με αιτήματα για Κλειστό Παραλίας και Τέντα

Μία σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν κυρίως με τους χώρους προπόνησης στο Κλειστό της Παραλίας  αλλά και το αίτημά τους για την Τέντα, έθεσαν στο Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, η προπονήτρια του ΑΣ Νίκη Καλαμάτας Μαριάννα Μανδηλάρη και η υπεύθυνη Ακαδημιών Έφη Φωτεινάκη.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα,  στο ιστορικό δημαρχείο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας με το Δήμαρχο να ενημερώνεται για τη δραστηριότητα του Συλλόγου ρυθμικής γυμναστικής.

ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ-ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Τα αιτήματα έχουν να κάνουν κυρίως με τις τουαλέτες και τα αποδυτήρια στο Κλειστό της Παραλίας ενώ άμεσης αντιμετώπισης χρήζει και το θέμα που έχει προκύψει με την έλλειψη του διαχωριστικού διχτυού ανάμεσα στο χώρο προπόνησης της ρυθμικής γυμναστικής και της σάλας του βόλεϊ. Αντίθετα, έχει επιλυθεί το θέμα της καθαριότητας  λόγω του κορονοϊού, ο καθαρισμός πλέον είναι σχολαστικός και μάλιστα έχουν απολυμανθεί όργανα και ταπί.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΕΝΤΑ

Η Νίκη Καλαμάτας έθεσε εκ νέου το αίτημα για την Τέντα ζητώντας επίσημη απάντηση γιατί δεν μπορεί να προπονηθεί στην εγκατάσταση.

Ο Δήμαρχος ζήτησε να κατατεθούν εγγράφως όλα τα αιτήματα και δεσμεύτηκε να υπάρξουν άμεσα λύσεις και απαντήσεις.

 

Νίκη Καλαμάτας: Στον Δήμαρχο με αιτήματα για Κλειστό Παραλίας και Τέντα

Δημοφιλέστερα

To Top