ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκας: “Υπήρξε εισβολή αθιγγάνων στο Πολυκλαδικό και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά”

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΕΒΑΛΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Μήνυση κατά αγνώστων υπέβαλε ο Δήμος Καλαμάτας για τους βανδαλισμούς και τις φθορές που προκλήθηκαν από αγνώστους στο κτήριο του πρώην Πολυκλαδικού.

Σήμερα το μεσημέρι ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας έκανε λόγο για “εισβολή αθιγγάνων στο Πολυκλαδικό που τα έκαναν γυαλιά-καρφιά”, όπως είπε χαρακτηριστικά.
Κατέστρεψαν προβολείς, λάμπες, στέγαστρα και μέρος της περίφραξης, “μια συμπεριφορά χωρίς προηγούμενο”, όπως δήλωσε ο δήμαρχος.

ΑΙΧΜΕΣ ΝΙΚΑ ΠΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δημόσια έκκληση απηύθυνε ο δήμαρχος Καλαμάτας προς την Αστυνομία να αντιμετωπίζει όλους μας με τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά.
“Οι αθίγγανοι δεν μπορεί να έχουν προνομιακή μεταχείριση σε αυτόν τον τόπο, διότι αυτό συμβαίνει δυστυχώς”, υπογράμμισε ο Παναγιώτης Νίκας.

“ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ”

Ο δήμαρχος Καλαμάτας καταφέρθηκε κατά των αθιγγάνων “που είναι εγκατεστημένοι σε ένα κρατικό οικόπεδο και παρά τις προσπάθειες που κάναμε εδώ και έξι μήνες- είχαμε κάνει φράγματα λες και είχαμε πολεμική κατάσταση- για να διατηρήσουμε την ευρυθμία στο σχολείο”.

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ”

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι από αύριο θα πιάσουν δουλειά τα συνεργεία του Δήμου για τις επισκευές, ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη επίβλεψη από την Αστυνομία, και συμπλήρωσε “δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή για κανέναν. Στήριξη ναι, κοινωνική πολιτική ναι, βοήθεια ναι, αλλά όταν υπάρχει αντικοινωνική συμπεριφορά και καταστροφή πρέπει να είμαστε απολύτως κάθετοι”.

ΣΤΙΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ Η ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ

Να επισημάνουμε ότι πρόσφατα η περίφραξη του περιβάλλοντα χώρου του πρώην Πολυκλαδικού είχε επισκευαστεί. Συγκεκριμένα στις 31 Αυγούστου συνεργείο του Δήμου Καλαμάτας είχε επισκευάσει σημεία της περίφραξης που είχαν καταστραφεί. Τότε στην ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Καλαμάτας έκανε λόγο για “περίφραξη, που παρότι αποτελείται από συρματοπλέγματα ασφαλείας, καταστρέφεται συστηματικά από αθιγγάνους”.


Στιγμιότυπα από την πρόσφατη επισκευή της περίφραξης παρουσία του Παναγιώτη Νίκα

To Top