ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nίκας: “Υπέστην δημοσιογραφικό bullying”

ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ”

“Εξαιρετικά πικραμένος για το bullying που υπέστη από πολλούς δημοσιογράφους” δήλωσε πως είναι ο δήμαρχος Καλαμάτας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας. Ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη “αν κάτι δεν ειπώθηκε με τον τρόπο που έπρεπε”. O δήμαρχος αναφερόταν στις επίμαχες δηλώσεις του περί “σαϊτοπόλεμου που είναι στο DNA των Μεσσήνιων”, που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων.

“Υπέστη bullying δημοσιογραφικό. Από τις δηλώσεις που έκανα έκοβαν και έραβαν, η δημοσιογραφική – όχι παντού- κοπτοραπτική είναι χωρίς προηγούμενο”

“Εγώ έχω συγκεκριμένες θέσεις που εκφράζω παντού με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα επειδή υπήρξε και κάποια δήλωση από το μεγάλο παιδί του Κώστα, είπα ότι δεν αντιπαρατιθέμεθα με τον άνθρωπο που πονάει, γιατί μιλάει για τον πατέρα του”, δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Η Πελοπόννησος Σήμερα».

“Δεν υπάρχει καμία διάθεση αντιπαράθεσης και αν κάτι, εν πάση περιπτώσει, δεν ειπώθηκε με τον τρόπο που έπρεπε ή δεν έγινε αντιληπτό όπως έπρεπε να γίνει, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα και ζητώ συγγνώμη. Αλλά για το bullying πολλών δημοσιογράφων, είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι εξαιρετικά πικραμένος”.

To Top