ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκας: Τερατάκια και τέρατα ανακαλύφτηκαν στην λειτουργία της “Πελοπόννησος ΑΕ”

ΜΕΤΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΑΙΧΜΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΤΑΤΟΥΛΗ, ΚΑΜΠΟΣΟ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και μετά την εισαγωγική του τοποθέτηση για τα τρέχοντα θέματα, έκανε συγκεκριμένες αναφορές σε σχόλια και δηλώσεις που έχουν διατυπωθεί τόσο από τον Πέτρο Τατούλη όσο κι από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσο, τον οποίο και χαρακτήρισε συκοφάντη και υβριστή. Ο κ. Νίκας ανέβασε τους τόνους απαντώντας και σε προσωπικό ζήτημα που εμπλέκει σε όλη αυτή την διαμάχη και πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος. Για τον κ.Τατούλη είπε πως είναι η πολιτική του παιδεία να μιλάει με ύβρεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην νομική λύση και στην κατάθεση δικογράφου για την λύση και την εκκαθάριση εν λειτουργία της Αναπτυξιακής Α.Ε σύμφωνα και με την απόφαση του ΠεΣυ με ψήφους 35-15, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “σε διαλυμένο μαγαζί εγώ δεν μπορώ να λειτουργήσω, η διαδικασία θα πάρει καιρό, αλλά όταν διαφωνούμε δεν υβριζόμαστε αλλά πάμε στα Δικαστήριο για να λύσουμε τις διαφορές μας. Εγώ δεν είμαι δικαστής και δεν κατηγορώ κανέναν, δεν ξέρω ποιος τα βάζει με τους 15 οικονομικούς εισαγγελείς και με την αρχή διαφάνειας που υπέγραψαν ότι υπάρχει έλλειμμα στην αναπτυξιακή ύψους 1,3 εκατ. ευρώ”, τόνισε.

Στη συνέχεια ο Περιφερειάρχης απάντησε και σε κάποιες ερωτήσεις που δέχτηκε από τους δημοσιογράφους, αποχωρώντας κάπως πρόωρα από την διαδικασία των ερωτήσεων, εμφανώς εκνευρισμένος και κουρασμένος, όπως κι ο ίδιος δήλωσε.

To Top