ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Καταδικάζω απόλυτα τη βία που ασκήθηκε από ανόητους και ανεγκέφαλους κατά του Γ. Μπουτάρη”

Σε ξεκάθαρη καταδίκη της τραμπούκικης επίθεσης κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας. Ο δήμαρχος έκανε λόγο για “βαθιά αντιπατριωτική ενέργεια” και “τραμπούκικο γεγονός” από “ανόητους και ανεγκέφαλους”, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις Καμπόσου, λέγοντας χαρακτηριστικά “ας τον κρίνουν αυτοί που πρέπει να τον κρίνουν…”
Τέλος, εξέφρασε τη συμπαράστασή του προς τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη.

Αναλυτικά στη δήλωση του ο δήμαρχος Καλαμάτας ανέφερε: “Επιθυμώ να καταδικάσω με τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο τη βία, η οποία ασκήθηκε από ανόητους και ανεγκέφαλους κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη. Ενέργεια η οποία είναι βαθύτατα αντιπατριωτική, γιατί μεταξύ των άλλων εκθέτει τη χώρα μας διεθνώς.
Να καταδικάσω την κάθε μορφής βία απ΄όπου και αν προέρχεται, η οποία γνωρίζει έξαρση τα τελευταία χρόνια και δυστυχώς απειλεί την κοινωνική συνοχή ακόμα και τη δημοκρατία.
Προς τον φίλο της Καλαμάτας, τον φίλο μας Γιάννη Μπουτάρη,
εύχομαι καλή ανάρρωση και καλή δύναμη για να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ, το οποίο χωρίς κανένα λόγο τού προκάλεσαν οι ανόητοι, διότι περί αυτού πρόκειται. Τη συμπαράστασή μας και τη συμπάθειά μας”.

To Top