Τροφή για σκέψη

Νίκας: “Κάποιους στην παραλία δεν τους ενοχλούν οι τέντες και οι παράνομες κατασκευές αλλά τα δεντράκια!”

Την έντονη ενόχληση και δυσφορία του δεν έκρυψε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ερωτηθείς για την ενόχληση ορισμένων για τα πλατάνια που φυτεύτηκαν στην παραλία, και πως μεγαλώνοντας αυτά θα κρύψουν(!) τη θέα προς τη θάλασσα.

Ο δήμαρχος δήλωσε πως τα δέντρα θα αναπτυχθούν έτσι ώστε να μην εμποδίζουν τη θέα, ενώ με καυστικό τρόπο σχολίασε “ορισμένους στην παραλία δεν τους ενοχλούν οι τέντες, οι ομπρέλες, οι παράνομες κατασκευές, τους ενοχλούν τα δεντράκια!”

“Η Καλαμάτα χρειάζεται υψηλό πράσινο, θέλουμε ψηλά δέντρα, καθώς λόγω και των κλιματικών αλλαγών η πόλη πιάνει θερμοκρασίες το καλοκαίρι και 40 βαθμούς”, δήλωσε ο Παναγιώτης Νίκας, υπεραμυνόμενος των φυτεύσεων νεαρών πλατανιών, που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στην παραλία. Για την ακρίβεια τα πλατάνια φυτεύτηκαν παρά θίν’ αλός, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα. Η ιδέα, ότι τα δέντρα αυτά μπήκαν στην παραλία, δεν άρεσε σε κάποιους που θεώρησαν ότι τα δέντρα αυτά θα κρύβουν τη θέα στη θάλασσα…


“Δεν προτιμάμε τις ομπρέλες, ούτε τις τέντες, προτιμάμε τα δέντρα στην παραλία. Και αν θέλουμε να έχουμε μια επαφή με τη θάλασσα τα ψηλώνουμε”, επεσήμανε ο δήμαρχος.

Μ.Π.

To Top