ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα”

ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΑΣ

Μετά την Κυπαρισσία σειρά είχε σήμερα η Σπάρτη. Όπως έχει δηλώσει ο δήμαρχος Καλαμάτας, θα γυρίσει την περιφέρεια Πελοποννήσου, “χωριό-χωριό, σπίτι-σπίτι”, ως υποψήφιος Περιφερειάρχης, προκειμένου να κάνει γνωστές τις θέσεις του.

Σε ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας αναφέρει:

“Μια πρόσκληση για συζήτηση με εκπροσώπους φορέων στην Κυπαρισσία μετατράπηκε σε συγκέντρωση. Στην εισήγηση μου μίλησα για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, αλλά και για την ανάγκη να επικρατεί ο διάλογος και η ηπιότητα.

Είναι αναγκαία η πλήρης αναδιοργάνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα». Σήμερα πάμε Σπάρτη”, καταλήγει η ανάρτηση του Παναγιώτη Νίκα.

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΙΚΑ

Παρά το γεγονός ότι απέχουμε πολλούς μήνες ακόμα από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο εν ενεργεία δήμαρχος Καλαμάτας έχει επιδοθεί σε έναν προεκλογικό μαραθώνιο, προκειμένου να δώσει το στίγμα των προθέσεών του και του οράματός του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αν και ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου, το διάστημα πριν λάβει το χρίσμα και τη στήριξη της ΝΔ, είχε δηλώσει ότι “Οι εκλογές θα γίνουν σε 8 μήνες. Είναι πολύ μακρύς χρόνος. Και μπορεί και να αναβληθούν… Ας μην αρχίσουμε από τώρα τα προεκλογικά!”, φαίνεται ότι έχει αλλάξει άποψη, ξεκινώντας μήνες πριν τον δικό του προεκλογικό αγώνα, εκτελώντας ταυτόχρονα τα δημαρχιακά του καθήκοντα. Στόχος του είναι να τερματίσει “νικητής ακόμα και από την πρώτη Κυριακή”, όπως έχει δηλώσει στο MessiniaLive. Το κατά πόσο θα τα καταφέρει “θα φανεί στο χειροκρότημα”, ωστόσο ο δρόμος είναι μακρύς, ουσιαστικά Μαραθώνιος, μέχρι την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου, τον προσεχή Μάρτιο, και οι απαιτήσεις και δημαρχιακές υποχρεώσεις αυξημένες.

Μ.Π.

Νίκας: “Η Πελοπόννησος αξίζει καλύτερα και περισσότερα”
To Top