ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Σε 10 μήνες ξεκινά η διαχείριση των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ”

“ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΝΑΣ 30 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”

Νίκας για ΦΟΔΣΑ: “Τα πράγματα επιτέλους μπαίνουν σε μία σειρά”

Την ικανοποίησή του για τις θετικές εξελίξεις στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας.
Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου συνεδρίασε χθες βράδυ και εξέλεξε με μεγάλη πλειοψηφία πρόεδρο τον δημοτικό σύμβουλο Σπάρτης και πρώην δήμαρχο Σταύρο Αργειτάκο, βάζοντας ένα αίσιο τέλος στο θέμα του επικεφαλής του ΦΟΔΣΑ, μετά από ένα διάστημα που παρέμενε “ακέφαλος” ο φορέας λόγω της παραίτησης του Γιάννη Γρυπιώτη, ο οποίος είχε διαδεχθεί τον επίσης παραιτηθέντα Ηλία Ανδρικόπουλο. Χθες βράδυ εξελέγη με μεγάλη πλειοψηφία ο νέος πρόεδρος του Φορέα, Σταύρος Αργειτάκος.

ΝΙΚΑΣ: “TEΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΒΡΑΧΝΑΣ 30 ΕΤΩΝ”

“Τα πράγματα μπαίνουν επιτέλους σε μία σειρά”, δήλωσε ο δήμαρχος Καλαμάτας και “τελειώνει ένας βραχνάς 30 ετών με τη διαχείριση των σκουπιδιών”.

Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης Νίκας, με ευρεία πλειοψηφία υπεγράφη και η προγραμματική σύμβαση του ΦΟΔΣΑ με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το πολύ σε 10 μήνες θα ξεκινήσει η διαχείριση των σκουπιδιών από την ΤΕΡΝΑ.
“Όλη η Πελοπόννησος είναι στο κόκκινο! Πρέπει να τελειώνουμε με τις παράνομες χωματερές και τη μεταφορά των σκουπιδιών”, τόνισε ο δήμαρχος, και συνέστησε υπομονή για 10 μήνες ίσως και λιγότερο έως ότου αναλάβει τη διαχείριση η ΤΕΡΝΑ.

To Top