Τουρισμός

Νίκας για Αεροδρόμιο Καλαμάτας: “Η ΥΠΑ δεν κάνει αυτό που πρέπει-Υπάρχουν τεράστια προβλήματα”

Αιχμηρές δηλώσεις του περιφερειάρχη για την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας: “Η εν λόγω υπηρεσία δεν κάνει αυτό που πρέπει”

Απολογιστικό σημείωμα σχετικά με την φετινή θερινή τουριστική περίοδο εξέδωσε η διοίκηση του διεθνούς αερολιμένα Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες και προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου “για το ενδιαφέρον και τη συνδροµή στην κάλυψη αναγκών του αερολιμένα”.

Οπως δήλωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ωστόσο, “μπορεί η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να εκφράζει ευχαριστίες για τη συνδρομή μας ως Περιφέρεια, αλλά από την πλευρά της η εν λόγω υπηρεσία δεν κάνει αυτό που πρέπει. Με συνέπεια, βεβαίως, να υπάρχουν τεράστια προβλήματα και η σημαντική υποδομή του αερολιμένα -και του αεροδρομίου- να μην βρίσκεται στο οφειλόμενο επίπεδο προκειμένου να προβάλει την περιοχή μας όπως θα έπρεπε”. Και κατέληξε:

“Η ΥΠΑ οφείλει να προγραμματίσει και να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε να είναι τουλάχιστον ευπρόσωπο το κτήριο του αερολιμένα”.

Διαβάστε και αυτό:

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: 53.208 λιγότεροι επιβάτες τη θερινή περίοδο του 2023 αλλά αύξηση στις πτήσεις εσωτερικού-2.664 επιβάτες πέταξαν με ιδιωτικά τζετ

Νίκας για Αεροδρόμιο Καλαμάτας: “Η ΥΠΑ δεν κάνει αυτό που πρέπει-Υπάρχουν τεράστια προβλήματα”
To Top