ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Έχει κλείσει ο κύκλος μου στην αυτοδιοίκηση – Δεν θα μείνω πάντως ήσυχος” – Προανήγγειλε πολύ σημαντικές εξελίξεις για το 2024

Δήλωση-γρίφος από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα

Με την ψηφιακή του ταυτότητα προσήλθε και ψήφισε στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας, σήμερα στις 12 το μεσημέρι, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Δήλωσε ότι η διαδικασία σε όλη την Περιφέρεια εξελίσσεται ομαλά χωρίς προβλήματα, με εξαίρεση κάποια μικροπροβλήματα σε κάποιες περιοχές που αντιμετωπίστηκαν. Ο ίδιος σε καλή διάθεση παρέλαβε τα ψηφοδέλτια και ψήφισε για Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, ενώ εξερχόμενος του εκλογικού τμήματος έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

ekloges-nikas-DSC-1200

ekloges-nikas-DSC-1203

ekloges-nikas-DSC-1211

“Εύχομαι να πετύχουν όλοι τους στόχους που έχουν θέσει. Να είναι χαρούμενοι το βράδυ στον ένα ή τον άλλο βαθμό. Η εκλογική διαδικασία είναι από τις χειρότερες δουλειές που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος. Γι’αυτό απαιτείται σεβασμός και συμπαράσταση προς όλους όσους εκτίθενται στο εκλογικό σώμα και ζητούν την ψήφο μας. Ήμουν σε όλη τη διαδικασία και αμέτοχος και ουδέτερος. Αυτό έγινε στην πράξη και έλεγχα απολύτως όλες τις υπηρεσίες και όλα τα μέσα που διαθέτει η Περιφέρεια. Ίσες αποστάσεις προς όλους. Να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει, σήμερα και την επόμενη Κυριακή”. Επανέλαβε όσα είχε πει και τις προηγούμενες μέρες όσον αφορά τον ίδιο, για κύκλους που κλείνουν, και εξέφρασε την ανακούφισή του, δηλώνοντας χαρούμενος και ήσυχος. Πάντως για όσους βιάστηκαν να οδηγήσουν σε πολιτική απόσυρση τον Νίκα, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτούν, αφού ο ίδιος δηλώνει παρών, και προαναγγέλλει “πολύ σημαντικές εξελίξεις για το 2024”.

ekloges-nikas-DSC-1219

ekloges-nikas-DSC-1224

ekloges-nikas-DSC-1231

“Έχει κλείσει ο κύκλος όσον αφορά στην αυτοδιοίκηση”, είπε χαρακτηριστικά, προχωρώντας όμως σε μια σιβυλλική δήλωση, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί και να προσφέρει με το νέο έτος σε άλλο τομέα. “Το 2024 θεωρώ ότι θα έχουμε εξελίξεις, πολύ σημαντικές. Δεν θα μείνω ήσυχος πάντως, αυτό είναι το σίγουρο”, είπε χαρακτηριστικά.

To Top