ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νίκας: “Δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω και στο σπίτι μου”… (video)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΣ…ΧΡΗΣΜΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ “ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ” –

“ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ” ΕΙΠΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΙ ΑΣΤΕΙΟΥ

Με αφορμή την επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη και την συζήτηση που διεξήχθη μεταξύ των δημάρχων της Μεσσηνίας για τον εκλογικό νόμο, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, τόνισε ότι η δική του θέση είναι παγίως γνωστή και την είπε και στον Υπουργό ότι δηλαδή “η απλή αναλογική θα είναι καταστροφική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα γίνουν συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ακόμα και για τη θέση του δημάρχου και του περιφερειάρχη, θα μοιραστούν θητείες”.
Ο δήμαρχος Καλαμάτας τόνισε ότι “τα φαινόμενα της απλής αναλογικής τα έχουμε δει παγκοσμίως όπως και στην Ιταλία.
Δεν θέλω να πηγαίνουμε 20 και 30 χρόνια πίσω”
.

Επίσης σημείωσε ότι “η Κυβέρνηση δεν έχει φαίνεται καταλήξει στο τι θέλει να κάνει ακριβώς, εκτός από μία γενική αναφορά στην απλή αναλογική”.

Νίκας: Έχουμε δυο χρόνια μπροστά μας, αλλά δεν με ενδιαφέρει να πάω και στο σπίτι μου

Ερωτηθείς για την δική του παρουσία στο αύριο του Δήμου Καλαμάτας και αν θα εξαρτηθεί από το εκλογικό σύστημα τόνισε “Καταρχήν έχουμε δύο χρόνια μπροστά μας για να παράξουμε ένα έργο, και δύο χρόνια είναι πολύς χρόνος για την πολιτική. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας για μία διετία, να υλοποιήσουμε τον σχεδιασμό που έχουμε υπόψη μας. Αν μετά από ένα χρόνο είμαστε καλά και έχουμε την υγεία μας, εγώ θα το κουβεντιάσω με αυτούς που πρέπει και θα λάβω τις αποφάσεις μου, το βέβαιο είναι ότι εγώ μέσα μου έχω καταλήξει για το τι θέλω να κάνω, και να έχετε υπόψη σας ότι δεν με ενδιαφέρει να επιστρέψω και στο σπίτι μου….
Τι να πάω να κάνω; Να μαγειρεύω;

Η δήλωση αυτή αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων, με τον Δήμαρχο να δηλώνει σε σχετική ερώτηση, εκτός κάμερας, για ενδεχόμενο ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου “για να τοποθετηθεί ως αντιπεριφερειάρχης υπό τον Πέτρο Τατούλη”, με τον Παναγιώτη Νίκα να λέει: “Γιατί να μην τοποθετηθεί ο Τατούλης Αντιπεριφερειάρχης δικός μου;”!

To Top