Υγεία

Νίκας: “Απολύτως επιβεβλημένο το νοσοκομείο αναφοράς στην Περιφέρεια-Ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν ακούν, εμείς θα επιμένουμε”

Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορονοϊό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ζητά για πολλοστή φορά ο Νίκας-Έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας 

Η σταθερά αυξανόμενη εκδήλωση κρουσμάτων νέου κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καθιστά απολύτως απαραίτητη την λειτουργία σε αυτή νοσοκομείου αναφοράς, τονίζει ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας σε δήλωσή του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά:

“Εμείς θα επιμένουμε συνεχώς σε αυτό το αίτημα και ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν το ακούν”

Ειδικότερα, στη δήλωσή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου επισημαίνει:

Τα κρούσματα covid 19 αυξάνονται και στην Περιφέρειά μας, με ανησυχητικό ρυθμό. Θερμά παρακαλώ τους συμπολίτες μας να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Κρίνεται απολύτως επιβεβλημένη πλέον η λειτουργία νοσοκομείου αναφοράς, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόβλημα στην Περιφέρειά μας και να μην μετακινούνται οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας, αυτοί και οι οικογένειές τους, στα νοσοκομεία του Ρίου και της Αθήνας. Εμείς θα επιμένουμε συνεχώς σε αυτό το αίτημα και ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν το ακούν”.

Νίκας: “Απολύτως επιβεβλημένο το νοσοκομείο αναφοράς στην Περιφέρεια-Ας παριστάνουν κάποιοι ότι δεν ακούν, εμείς θα επιμένουμε”
To Top