Αθλητισμός

Νέος Άρις: Ο Στάθης Σπηλιώτης επανεξελέγη πρόεδρος – Με νέα πρόσωπα και άρωμα γυναίκας το νέο ΔΣ

Σε κλίμα σύμπνοιας, ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον ο Νέος Άρις πραγματοποίησε τις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

Πρόεδρος για δεύτερη συνεχή θητεία εξελέγη ο Στάθης Σπηλιώτης που θα πλαισιώνεται από ισχυρό και ανανεωμένο συμβούλιο, το οποίο για πρώτη φορά θα έχει έντονο άρωμα γυναίκας.

Συγκεκριμένα στο 15μελες συμβούλιο εξελέγησαν για πρώτη φορά οι Μαρία Αλεβίζου, Ιωάννα Σβουρένου, Ελένη Καλογεράκου, Γιώργος Μπούρας και Τάσος Μπαζάνης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ:

Στάθης Σπηλιώτης (πρόεδρος), Ιωάννης Κάππος (αντιπρόεδρος), Μαρία Αλεβίζου (ταμίας), Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος (έφορος υλικού), Ιωάννα Σβουρένου (γραμματέας), Ελένη Καλογεράκου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων), Αντώνης Μαρκόπουλος (γενικός αρχηγός), Δημήτρης Μπιζίμης (αντιπρόεδρος Α), Γεώργιος Καλαντζόπουλος (αντιπρόεδρος Β), Γεώργιος Μπούρας (γενικός αρχηγός Β), Πέτρος Σκαλιώτης, Τάσος Μπαζάνης, Βασίλης Κότσης, Σωτήρης Δημητρακόπουλος, Δημήτρης Σαρρής (μέλη).

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που με στήριξαν και μου έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για την συνέχιση της θητείας του στην προεδρία του συλλόγου. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω για το καλό της ομάδας και του τόπου μας”, αναφέρει στην πρώτη του δήλωση μετά την επανεκλογή του ο πρόεδρος της ομάδας Στάθης Σπηλιώτης και συμπληρώνει: Εύχομαι μία καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία στην ομάδα μας και κατ’ επέκταση σε όλους τους συλλόγους του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου”.

Στο Νέο Άρι θα ξεκινήσουν άμεσα την υλοποίηση του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα σεζόν με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πώς θα διατηρηθεί στο σύνολο του το υπάρχον έμψυχο δυναμικό, το οποίο μάλιστα θα εμπλουτιστεί με τέσσερις μεταγραφές πρώτης γραμμής.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου ενώ νωρίτερα, στις 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί το πανηγύρι στην πλατεία Άριος.

Νέος Άρις: Ο Στάθης Σπηλιώτης επανεξελέγη πρόεδρος – Με νέα πρόσωπα και άρωμα γυναίκας το νέο ΔΣ
To Top