Νέα Προϊοντα

Νέοι αρωματικοί καφέδες “ΣΠΙΝΟΣ” με μαστίχα, κανέλα ή κάρδαμο

“ΣΠΙΝΟΣ”: Ο ΚΑΦΕΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΣΕ ΗΠΑ- ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ

Τη σειρά με τους νέους αρωματικούς καφέδες παρουσίασε στην 7η Έκθεση “Άρτος-Οίνος- Έλαιον” η Λευκή Σπίνου. Νέα χαρμάνια όλο άρωμα, καβουρδισμένα μαζί με μαστίχα ή κανέλα ή κάρδαμο, προσδίδουν στον καφέ τα αρώματά τους, πάντα σε απόλυτη ισορροπία με τον καφέ, ώστε να μην υπερτερούν τα αρώματα αυτά, να δίνουν ωστόσο το διακριτικό άρωμά τους και τα ευεργετικά συστατικά τους στον καφέ.
Τους τρεις διαφορετικούς αρωματικούς καφέδες έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι επισκέπτες της έκθεσης “Άρτος-Οίνος-Έλαιον”.

Η Λευκή Σπίνου μίλησε στο MessiniaLive για την αγάπη στον αυθεντικό καφέ, την παράδοση ετών της επιχείρησης ΣΠΙΝΟΣ στους καφέδες, με ιστορία ήδη από το 1926, για τις νέες συσκευασίες με σήμα κατατεθέν το πουλί σπίνο, αλλά και τη σειρά espresso tre gatti, που κυκλοφορούν τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για οικιακή, με συσκευασίες πρακτικές για όλα τα γούστα, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές και μερακλήδες του καφέ να τον απολαύσουν σε κόκκους, ντεκαφεϊνέ, ή αλεσμένο.

Τέλος, μας παρουσίασε τον ελληνικό καφέ ΝΕΟS, που εξάγεται αποκλειστικά στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο, δίνοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες ομογενείς και γενικά στους λάτρεις του αυθεντικού ελληνικού καφέ να τον απολαύσουν.
Οι καφέδες της μεσσηνιακής επιχείρησης ΣΠΙΝΟΣ φτάνουν όμως μέχρι και τον Καναδά, ταξιδεύοντας το άρωμα και τη γεύση του καφέ ΣΠΙΝΟΣ στους απανταχού λάτρεις του ελληνικού καφέ.

info

https://www.facebook.com/spinoscoffee/

Καφές «ΣΠΙΝΟΣ»

To Top