Αθλητισμός

Νέο «μπαμ» του Μιλτιάδη με Άγγελο Σαραντόπουλο!

Σε νέο μεγάλο μεταγραφικό χτύπημα προχώρησε ο Μιλτιάδης καθώς έκανε δικό του τον Άγγελο Σαραντόπουλο! Οι νεοφώτιστοι με τις κινήσεις τους δείχνουν ξεκάθαρα τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον οποίο θέλουν να διαδραματίσουν στο νεο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας χτίζοντας μία ομάδα από έμπειρους και ικανούς ποδοσφαιριστές.

O Σαραντόπουλος ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Πάμισο, κατόπιν μεταπήδησε στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Καλαμάτας, του ΠΑΟ Βάρδας, της ΑΕ Μεσολογγίου, του Υπάτου, του Τέλου Άγρα, του Πανθουριακού και του Ολυμπιακού Ανάληψης. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Πάμισο, αποτελεί την τελευταία προσθήκη του Μιλτιάδη αλλά όχι την έσχατη καθώς θα υπάρξει και συνέχεια για το συγκρότημα του Γιώργου Καλόμαλου.

Θυμίζουμε πως η τριφυλιακή ομάδα έχει αποκτήσει τους Τάσο Κωνσταντακόπουλο, Διονύση Γεωργιόπουλο, ενώ έχουν ανανεώσει οι Κωνσταντίνος Γαλάνης, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Τάρλεφ, Πέτρος Μπουλόν, Αναστάσιος Αλεξόπουλος, Παναγιώτης Κυριακόπουλος, Κωνσταντίνος Σταθόπουλος, Βασίλης Αθανασόπουλος, Παπανικολόπουλος.

 

Νέο «μπαμ» του Μιλτιάδη με Άγγελο Σαραντόπουλο!
To Top