ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέο Επιμελητήριο – Γ.Γκούμας: Επίσκεψη στην Κυπαρισσία

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Σε εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση υποψηφίων του συνδυασμού “Νέο Επιμελητήριο” και του επικεφαλής κ. Γιώργου Γκούμα στο Δημαρχείο Τριφυλίας στην Κυπαρισσία, με το Δήμαρχο κ. Κατσίβελα Παναγιώτη.
Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με την ανάπτυξη των υποδομών και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής γενικότερα. Ο κ. Κατσίβελας τόνισε ότι η αξιοποίηση του λιμανιού της Κυπαρισσίας, η δημιουργία μαρίνας στην περιοχή του Μάραθου, καθώς και τα έργα που αφορούν τους οδικούς άξονες Καλό Νερό – Τσακώνα και Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι θα πρέπει να προωθηθούν συλλογικά από το Επιμελητήριο και το Δήμο προς την Κεντρική Διοίκηση.
Επιπρόσθετα, ο κ. Γκούμας άκουσε με προσοχή τα προβλήματα των επαγγελματιών της περιοχής και επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά το ενδιαφέρον του συνδυασμού για την ενεργοποίηση των συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα μέλη του, κυρίως στην Περιφέρεια.
Συζητήθηκε, επίσης η σημασία που πρέπει να δοθεί στην εξωστρέφεια των αγροτικών προϊόντων, δεδομένου ότι η Κυπαρισσία παράγει σχεδόν τα 2/3 του συνολικού ακαθάριστου προϊόντος του Νομού Μεσσηνίας που προέρχεται από την αγροτική παραγωγή.
Ο κ. Γκούμας δήλωσε ότι κάθε φορά που επισκέπτεται την περιοχή αισθάνεται οικεία, καθώς όλα αυτά τα χρόνια της επαγγελματικής του ενασχόλησης έχει άμεση επαφή με τους ανθρώπους της Τριφυλίας και αισθάνεται τη φιλοξενία τους και τις απόψεις που διαθέτουν για την ανάπτυξη του Νομού.

Τέλος, ο κ. Γκούμας με τους υποψηφίους ανέφεραν ότι το πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας θα είναι αυτό που θα επικρατήσει μετά τις εκλογές με απώτερο σκοπό να μπορέσουν μαζί όλοι οι φορείς που εκπροσωπούν τα συμφέροντα του Νομού Μεσσηνίας να δράσουν και να είναι αποτελεσματικοί.

Νέο Επιμελητήριο – Γ.Γκούμας: Επίσκεψη στην Κυπαρισσία
To Top