Τουρισμός

Νέο 4άστερο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα: Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο

ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ 17 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΣΕ ΜΥΣΤΡΑ ΚΑΙ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ

Η εξάπλωση του κορωνοϊού έχει παγώσει στη παρούσα φάση κάθε τουριστική δραστηριότητα και στη χώρα μας. Όμως πρέπει να βλέπουμε και την επόμενη μέρα.
Στο πλαίσιο αυτό – όπως δημοσίευσε το Tornos News – εκδόθηκαν το προηγούμενο διάστημα επενδυτικά σχέδια, τα οποία έχουν εγκριθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Αναλυτικά το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων ενέκρινε:

ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΡΑ

-To επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΙΟ Ι.Κ.Ε., που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου 5 αστέρων, δυναμικότητας 250 κλινών των 125 δωματίων, στον οικισμό Παλαιολόγιο του Μυστρά, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 12.985.714,29 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 12.985.714,29 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

-Το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης INFINITY IKE, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου με την ονομασία INFINITY HOTEL & SPA, κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 164 κλινών και 40 δωματίων, στη θέση Κουβέρτα Περλέ ή Μπουρλότο στην Ερμιόνη Αργολίδας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 13.073.793 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 13.073.793 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

-Το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης KM ARK A.E., που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων, δυναμικότητας 41 δωματίων των 97 κλινών, στη θέση Ανατολική παραλία Καλαμάτας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 4.065.707,15 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 4.065.707,15 ευρώ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Να επισημαίνουμε ότι η επένδυση της υπό σύσταση εταιρείας KM ARK A.E. δεν θα πραγματοποιηθεί στο οικόπεδο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Π.Καρακούση και Κρήτης, αλλά σε άλλη θέση στην Ανατολική παραλία Καλαμάτας.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο (στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου-Καρακούση και Κρήτης) ανήκει στην εταιρεία “Ιnland Travemo Limited” με έδρα την Κύπρο, η οποία δεν θα πραγματοποιήσει καμία επένδυση από τις προαναφερόμενες επί του συγκεκριμένου οικοπέδου. Οι φωτογραφίες που τέθηκαν στην αρχική ανάρτηση δημοσιεύτηκαν εκ παραδρομής.

 

 

Νέο 4άστερο ξενοδοχείο στην Καλαμάτα: Εγκρίθηκε το επενδυτικό σχέδιο
To Top