ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός 53χρονος εργαζόμενος στο Δήμο Τριφυλίας-Τον καταπλάκωσε το απορριμματοφόρο

ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ-ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ 53ΧΡΟΝΟΥ

Τραγικό εργατικό δυστύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δήμο Τριφυλίας, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ανατράπηκε, καταπλακώνοντας έναν 53χρονο εργαζόμενο Καθαριότητας. Το τραγικό περιστατικό έγινε στο χωριό Πρόδρομος, κατά τη διάρκεια αποκομιδής σκουπιδιών. Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική προκειμένου να απεγκλωβίσει το 53χρονο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Σε ένδειξη πένθους ο Δήμος Τριφυλίας, αύριο θα παραμείνει κλειστό το Δημαρχείο, ενώ η κηδεία του άτυχου 53χρονου θα γίνει δημοτική δαπάνη, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει:

ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

“Ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου καθαριότητας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, μετά από ανατροπή απορριμματοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε.
Σε ένδειξη πένθους, αύριο Παρασκευή 08-01-2021, θα παραμείνουν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς επίσης και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και θα κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες.
Επίσης, η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη”.

φωτό αρχείου

Νεκρός 53χρονος εργαζόμενος στο Δήμο Τριφυλίας-Τον καταπλάκωσε το απορριμματοφόρο
To Top