ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες καταγγελίες για τον 27χρονο δράστη της δολοφονίας και βιασμού της Αμερικανίδας βιολόγου

Νέος κύκλος ερευνών για τη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο- 7 νέες μαρτυρίες γυναικών για επίθεση του δράστη εναντίον τους- Αναγνώρισαν το λευκό αυτοκίνητο του δράστη που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία

Νέες καταγγελίες για επιθέσεις εναντίον γυναικών έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες στις οποίες τα θύματα εμπλέκουν τον 27χρονο Γιάννη Παρασκάκη, δράστη της δολοφονίας και του βιασμού της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον στα Χανιά.

Ο νέος κύκλος ερευνών στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων άνοιξε μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων, της φωτογραφίας του δράστη και κυρίως του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου του με το οποίο είχε επιτεθεί και μεταφέρει την Αμερικανίδα προκειμένου να τη βιάσει στο παλαιό γερμανικό καταφύγιο στην περιοχή Μάλεμε Χανίων.

Μέχρι τότε εκτός από τη δολοφονία της Αμερικανίδας ο δράστης έχει παραδεχτεί στον ανακριτή πως «έχω πειράξει κι άλλες κοπέλες, όποια μου άρεσε τη χτυπούσα με το αυτοκίνητο», με τις Αρχές να έχουν στοιχεία από μαρτυρίες και καταγγελίες τουλάχιστον για τρεις παρόμοιες υποθέσεις.

Αυτό είναι το αυτοκίνητο του δράστη με το οποίο χτύπησε την 60χρονη αμερικανίδα, την έβαλε στο πορτμπαγκάζ, και τη μετέφερε στο γερμανικό καταφύγιο όπου τη βίασε και τη δολοφόνησε -Τις φωτογραφίες έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία-Ήδη υπάρχουν 7 καταγεγραμμένες επιθέσεις σε γυναίκες, οι οποίες αναγνώρισαν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, στον σχετικό φάκελο που έχει ανοίξει στην Ασφάλεια Χανίων προστέθηκαν ακόμα τέσσερις επιθέσεις εναντίον γυναικών,ανεβάζοντας έτσι τον συνολικό αριθμό σε επτά, χωρίς να υπολογίζεται η δολοφονία της Σούζαν ‘Ιτον.

Οι μαρτυρίες των τεσσάρων αυτών γυναικών στηρίχθηκαν κυρίως στην αναγνώριση του λευκού αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο δράστης κατά τις παρενοχλήσεις.

Τα πρόσωπα αυτά, μιλώντας τηλεφωνικώς στους αστυνομικούς περιέγραψαν τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησε να τις χτυπήσει με το Ι.Χ. και τον τρόπο με τον οποίο εκείνες τον απέφυγαν τελευταία στιγμή.

Ο 27χρονος που βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, αναμένει σύμφωνα με τον δικηγόρο του να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση που έχει δώσει εντολή ο ανακριτής να πραγματοποιηθεί, ενώ ακόμα δεν τον έχουν επισκεφτεί λόγω της απόστασης, κάποια μέλη της οικογένειάς του.

ΣΥΖΥΓΟΣ 27ΧΡΟΝΟΥ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ

Και ενώ ο 27χρονος είναι προφυλακισμένος στην Τρίπολη και αναμένεται να περάσει από ψυχιατρική εξέταση, ο άνθρωπος με τον οποίο είναι πιο κοντά και μιλάει καθημερινά στο τηλέφωνο μαζί του, είναι ο ιερέας πατέρας του.

Όσο για την σύζυγο και τα δύο παιδιά του, παρακολουθούνται από κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο, ενώ όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον της οικογένειας, υπάρχει η σκέψη σύζυγος και παιδιά να μετακομίσουν προσωρινά.

«Κάποιοι από το χωριό θέλουν να μου φορτώσουν ευθύνες, λες και ήξερα τι σκεφτόταν και τι έκανε . Εκείνοι που τον ήξεραν τόσα χρόνια και τον ζούσαν καθημερινά γιατί δε μιλούσαν;» ήταν το παράπονο της γυναίκας, σε συγγενικά της πρόσωπα.

Πηγή:Realnews.gr

Νέες καταγγελίες για τον 27χρονο δράστη της δολοφονίας και βιασμού της Αμερικανίδας βιολόγου
To Top