ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέδα: Γκρέιντερ έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων-Νεκρός ο χειριστής του

ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας εργάτης- χειριστής μηχανήματος γκρέιντερ στο δρόμο Πλατανιά – Νέδα – Φιγαλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχοφόρο μηχάνημα που εκτελούσε εργασίες διάνοιξης του δρόμου στην περιοχή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ανατράπηκε, και έπεσε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων, με τον χειριστή του να βρίσκει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο του τραγικού εργατικού δυστυχήματος έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από την Κυπαρισσία, τους Γαργαλιάνους, τον Μελιγαλά καθώς και από τα Κρέστενα, προκειμένου να ανασύρουν τον νεκρό άνδρα.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΑΝΑΣΥΡΣΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗ

Η επιχείρηση ανάσυρσης του νεκρού χειριστή κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη, καθώς το σημείο είναι δύσβατο, και απόκρημνο. Η χαράδρα που έπεσε το γκρέιντερ έχει βάθος 200 μέτρα, πράγμα που καθιστά δύσκολη την όλη επιχείρηση. Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να συνδράμει και η ΕΜΑΚ από την Πάτρα τελικά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας ΠΕ Μεσσηνίας, Παναγιώτη Τζαβάρα, την ανάσυρση του νεκρού χειριστή έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Κυπαρισσίας.

Νέδα: Γκρέιντερ έπεσε σε χαράδρα 200 μέτρων-Νεκρός ο χειριστής του
To Top