Επιχειρείν

Νέα σελίδα για το ELITE CITY RESORT στην Καλαμάτα

Το Elite City Resort στην Καλαμάτα γυρίζει σελίδα και ξεκινάει νέα πορεία με στόχο πάντα την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών και την ανταγωνιστικότητα της ξενοδοχειακής μονάδας. Για “νέα πορεία, νέες συνεργασίες, και νέους στόχους έκανε σήμερα λόγο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ξενοδοχειακής μονάδας, Νικήτας Κάρτσωνας παρουσιάζοντας τη νέα συνεργασία του με την εταιρεία “Chnaris Hotel Management, Development & Consulting“ παρουσία και του Γενικού Διευθυντή και Ιδρυτή της Ζαχαρία Χνάρη, που αναλαμβάνει το managment της επιχείρησης με στόχο την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών του ELITE και την αύξηση του κέρδους της επιχείρησης. Όλοι τους ξεκαθάρισαν ότι το ξενοδοχείο δεν παραδίδεται ούτε αλλάζει χέρια, αλλά αλλάζει τη στρατηγική του. Η νέα ομάδα αναλαμβάνει την οργάνωση και λειτουργία του ξενοδοχείου, και στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει νέο στρατηγικό σχέδιο με νέες συνεργασίες, νέες ιδέες, προκειμένου το ELITE να κατακτήσει την κορυφή.

Στην ενημερωτική εκδήλωση παρουσιάστηκε και ο νέος Διευθυντής του ELITE. Πρόκειται για τον Μεσσήνιο-από τα Σωτηριάνικα-Παναγιώτη Κλείδωνα, άρτι αφιχθείς από το ELOUNDA της Κρήτης, με μεγάλη εμπειρία στον τουριστικό χώρο και στο κομμάτι του management.

“Στηρίζουμε την Καλαμάτα”, δήλωσε ο Ζαχαρίας Χνάρης, καθώς ο Παναγιώτης Κλείδωνας είναι προσωπική του επιλογή και πιστεύει στις ικανότητές του. “Θα φέρουμε νέες συνεργασίες και θα αυξήσουμε την ποιότητα” είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι ο ίδιος είναι από το 1976 στο χώρο του τουρισμού και από το 2006 στη διαχείριση των ξενοδοχείων, και η επαγγελματική του πορεία έχει στεφθεί με πανελλήνια αλλά κυρίως διεθνή βραβεία πάνω στο hotel management, development and consulting. H εταιρεία του βραβεύεται κάθε χρόνο ανά τον κόσμο “σαρώνοντας” τις διακρίσεις στην κατηγορία της.

https://www.hotelconsulting.gr/

To Top