ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος

Επιπλέον προθεσμία μέχρι την Τρίτη 16 Αυγούστου στις 11 το πρωί, ζήτησε δια του συνηγόρου Θανάση Ηλιόπουλου κι έλαβε σήμερα το μεσημέρι ο 50χρονος δράστης της επίθεσης με οξύ στη 49χρονη πρώην συζυγό του τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Ανάληψη.
Ο 50χρονος Χ.Κ. εμφανίστηκε σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας μαζί με τον νομικό συμπαραστάτη του κι επειδή αυτός έλαβε χτες την δικογραφία και ήταν αδύνατο μέσα σε λίγες ώρες να είναι προετοιμασμένος για την απολογία του, τελικά θα την επεξεργαστούν μέχρι την Τρίτη το πρωί και θα προτείνουν και μάρτυρες.
Ο ίδιος ο δράστης φέρεται μετανιωμένος για την επίθεση που έκανε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της πρώην συζύγου του και επαναλαμβάνει πως θα συμπαρασταθεί σε ό,τι χρειαστεί. Μέχρι την Τρίτη θα παραμείνει προσωρινά κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.
Υπάρχουν και κάποια ενθαρρυντικά νέα για την κατάσταση της υγείας της 49χρονης Χ.Ν. από το Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται που κάνουν λόγο για την μη ολική απώλεια όρασης από το δεξί της μάτι. Βέβαια θα απαιτηθεί χρόνος και επεμβάσεις στο άμεσο μέλλον για την όποια αποκατάσταση στην λειτουργική όρασή της.

Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 50χρονος
To Top