ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Πελοπόννησος: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Πελοπόννησο πίσω»

“Λόγω δημοκρατικής ευαισθησίας” αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, αναφέρει η παράταξη του Πέτρου Τατούλη στην ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο για “προσχηματικές αιτιάσεις” και “αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις”, αναφόρικά με το αίτημα των παρατάξεων της Μειοψηφίας για αναβολή της συνεδρίασης, δηλώνοντας παράλληλα ότι δεν θα στηριχθούν “σε δεκανίκια, μηχανισμούς και βαρίδια”.

Η ανακοίνωση της “Νέας Πελοποννήσου”:

“Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου απέδειξε περίτρανα στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι παραμένει παρούσα, πιστή στο συμβόλαιό της με τους πολίτες και στην εμπιστοσύνη τους. Λογοδοτεί μόνο σε αυτούς για το έργο της, γι’ αυτό γίνεται όλο και πιο δυνατή, γι’ αυτό συνεχώς μεγαλώνει.

Η σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναβλήθηκε μόνο λόγω της δημοκρατικής ευαισθησίας της Νέας Πελοποννήσου και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οι προσχηματικές αιτιάσεις δεν μπορούν να «προστατέψουν» όσους ψάχνουν άλλοθι για να κρυφτούν από τους πολίτες και να αποφύγουν να πάρουν καθαρή θέση.

Η δημοκρατική μας πολιτική ηθική επιβάλλει οι πολίτες να γνωρίζουν και να καταγράφουν στη μνήμη τους τις απόψεις όλων των παρατάξεων και μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να κρίνουν αξιόπιστα τη στάση τους.

Στην πορεία της η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου δε στηρίχτηκε και δεν πρόκειται να στηριχτεί σε δεκανίκια, μηχανισμούς και βαρίδια, που ήδη οι πολίτες έχουν αποβάλλει το 2010, το 2014 και θα το κάνουν και το 2019.

Κανένας δεν μπορεί να σταματήσει το έργο μας και να γυρίσει την Πελοπόννησο πίσω, όσες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις και αν μεταχειριστεί. Το μόνο μας ενδιαφέρον είναι η τήρηση του συμβολαίου που έχουμε συνάψει με τους πολίτες και οι αρχές και οι αξίες της διακήρυξής μας του 2010. Η παράταξη της Νέας Πελοποννήσου θα συνεχίσει μαζί με τους πολίτες το έργο της”.

Νέα Πελοπόννησος: «Κανείς δεν μπορεί να γυρίσει την Πελοπόννησο πίσω»
To Top