ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Πελοπόννησος: “Το ασανσέρ της ντροπής- Ψεύτικη ευαισθησία και επικίνδυνος λαϊκισμός από τον κ.Νίκα”

Για “ψεύτικη ευαισθησία και επικίνδυνο λαϊκισμό” κατηγορεί τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η παράταξη Τατούλη “Νέα Πελοπόννησος” με αφορμή την εγκατάσταση ασανσέρ στο κεντρικό κτήριο της έδρας της Περιφέρειας στην Τρίπολη και τις φωτογραφίσεις σε αυτό του περιφερειάρχη.  Η ανακοίνωση κάνει λόγο για “θεατρική παράσταση που στήθηκε” για “ασανσέρ της ντροπής” με αφορμή τη λειτουργία του ασανσέρ στο κτήριο. “Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Το ασανσέρ της <<ντροπής>> – Ψεύτικη ευαισθησία και επικίνδυνος λαϊκισμός από τον κ.Νίκα

Ξεπέρασε κάθε όριο ο λαϊκισμός του κυρίου Νίκα, ο οποίος προσπαθώντας να πανηγυρίσει τη λειτουργία ασανσέρ στο κεντρικό κτίριο της Περιφέρειας στην Τρίπολη ,δεν δίστασε να στήσει ολόκληρη <<θεατρική παράσταση>> με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τους στενούς του συνεργάτες.
Είναι ντροπή και προσβολή προς όλους τους συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα, η πολιτική εκμετάλλευση του κυρίου Νίκα.
Φωτογραφήθηκε συνοδευόμενος από την ιδιαιτέρα-διευθύντρια του και τον εκτελεστικό γραμματέα της Περιφέρειας ως <<σταρ του σινεμά >> για να δείξει τη δήθεν ευαισθησία του.

Κύριε Νίκα, σας γνωρίζουμε για την ευαισθησία σας!! Μίλησε για σας ο κύριος Κυμπουρόπουλος, ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος επισκέφθηκε το Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε καμία πρόσβαση για τα ΑμεΑ, δήλωσε πως λυπάται ειλικρινά για τον Δήμαρχο της πόλης. Τώρα θυμηθήκατε τα ΑμεΑ; Οι πραγματικές ευαισθησίες κύριε Περιφερειάρχα δεν διαφημίζονται, ο λαϊκισμός σας αποτελεί το χειρότερο παράδειγμα υποβάθμισης της πολιτικής ζωής της Πελοποννήσου.

Νέα Πελοπόννησος: “Το ασανσέρ της ντροπής- Ψεύτικη ευαισθησία και επικίνδυνος λαϊκισμός από τον κ.Νίκα”
To Top