ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επίθεση σκυλιών σε γυναίκα που οδηγούσε μηχανάκι στην Νέα Είσοδο-Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα

Σοκάρει η νέα επίθεση σκυλιών σε γυναίκα-Νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα 

Για την επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτα σκυλιά στην Καλαμάτα, την δεύτερη που σημειώνεται μέσα σε λίγες ημέρες, μίλησε στο MEGA η 45χρονη που τραυματίστηκε. «Πονάω πάρα πολύ. Εμένα η επίθεση από τα σκυλιά έγινε στην Ηρώων Πολυτεχνείων στην Νέα είσοδο Καλαμάτας» είπε αρχικά η Έφη Παναγάκη.

Περιγράφοντας πώς συνέβη η επίθεση η κυρία Παναγάκη είπε: «Όταν τέλειωσα την εργασία μου κατά τις 10 παρά με 10, πήρα τη μηχανή μου για να πάω προς την οικία μου. Ενώ περνούσα το φανάρι, είδα τα δύο σκυλιά πολύ αγριεμένα να έρχονται προς το μέρος μου. Προσπάθησα να τα αποφύγω, βέβαια πάντα με το σκεπτικό να μην τα τραυματίσω. Έκανα έναν ελιγμό και έγινε αυτό που έγινε».

«Όταν έπεσα από τη μηχανή μου όρμησαν τα σκυλιά. Το θέμα δεν είναι αν με δάγκωσαν ή όχι, το θέμα είναι ότι θα οδηγηθώ σε επέμβαση. Το τραύμα που έχω στα ζυγωματικά, το σημείο είναι σπασμένο, πάνω από τα φρύδια μου σπασμένο, η αριστερή μου πλευρά πονάει όλη πάρα πολύ. Φορούσα και κράνος, μου είπαν ότι σύρθηκα περίπου 12 μέτρα», συμπλήρωσε το θύμα της επίθεσης από τα σκυλιά στην Καλαμάτα.

Να σημειωθεί ότι επειδή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας δεν υπάρχει γναθοχειρουργός, η γυναίκα διεκομίσθηκε στην Τρίπολη, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Η Έφη Παναγάκη στο νοσοκομείο μετά την επίθεση από τα σκυλιά

kalamata-thimae-skilia2

Τις σοκαριστικές φωτογραφίες ανάρτησε η ίδια στον λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σκοπετέας: “Μετά το καλοκαίρι κάποιοι ιδιοκτήτες άφησαν τα σκυλιά τους στο δρόμο”

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Αναστάσιος Σκοπετέας εξέφρασε τη λύπη του για το «ατυχές περιστατικό στην κυρία Έφη» ενώ παραδέχθηκε ότι «το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία έξαρση αδέσποτων ζώων στην περιοχή μας, και σε αυτό συμβάλει και ο δήμος και το φιλοζωικό σωματείο που έχουμε άριστη συνεργασία. Προσπαθούμε να «σπάσουμε» τις αγέλες που δημιουργούνται από αδέσποτα ζώα. Η αύξηση των αδέσποτων υπάρχει λόγω του γεγονότος ότι μετά τους καλοκαιρινούς μήνες, αρκετά δεσποζόμενα ζώα, σε μία νύχτα γίνονται αδέσποτα, καθώς οι ιδιόκτητες αφήνουν τα σκυλιά τους στον δρόμο»

«Οι δήμοι είναι υπεύθυνοι για της διαχείριση των αδέσποτων, και η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη. Εμείς έχουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας από τον προηγούμενο Αύγουστο, έχουμε μία σύμβαση περισυλλογής των αδέσποτων, πηγαίνουν τα σκυλιά σε κτηνίατρο που τα προσέχει και ύστερα από 10 μέρες επανεντάσσονται» κατέληξε ο αντιδήμαρχος Καλαμάτας.

πηγή:http://www.protothema.gr/greece/article/1287129/kalamata-epesa-apo-ti-mihani-kai-mou-ormisan-ta-skulia-mila-to-thuma-tis-neas-epithesis-apo-adespota/

Νέα επίθεση σκυλιών σε γυναίκα που οδηγούσε μηχανάκι στην Νέα Είσοδο-Νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα
To Top