ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Η διαδικασία για τον Γιάννο Παπαντωνίου είχε ξεκινήσει επί Σαμαρά

Η διαδικασία που οδήγησε εν τέλει τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιάννο Παπαντωνίου στη φυλακή είχε ξεκινήσει το 2012, ανέφεραν πηγές της Νέας Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό ήθελαν να επισημάνουν πως η δικαστική έρευνα ξεκίνησε επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, αποτινάσσοντας εκ των προτέρων οποιεσδήποτε ενδεχόμενες επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την προσπάθεια να χρεωθεί στα μάτια της κοινής γνώμης η κυβέρνηση την εξέλιξη, η οποία έγινε δεκτή απο την κοινή γνώμη θετικά.

Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν υιοθετεί τις δηλώσεις του πρώην υπουργού περί “δόγματος Πολάκη” και δεν αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη. Ειδικότερα γαλάζιες πηγές σημείωναν πως από τη στιγμή που έχει διαταχθεί προσωρινή κράτηση η ΝΔ σαφώς δεν αμφισβητεί τη Δικαιοσύνη, καθώς αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ληφθεί αυτή η απόφαση.

ΝΔ: “ΝΑ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Η ΔΥΣΩΔΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΩΝ”

Μάλιστα το απόγευμα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.:

«Ο δικαστικός έλεγχος του κ. Γ. Παπαντωνίου που ξεκίνησε το 2012 πρέπει να φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η δυσώδης υπόθεση των εξοπλιστικών. Για να διαταχθεί προσωρινή κράτηση, προφανώς η Δικαιοσύνη έκρινε ότι υπήρχαν λόγοι που την καθιστούσαν αναγκαία».

Με πληροφορίες από:News247.gr

ΝΔ: Η διαδικασία για τον Γιάννο Παπαντωνίου είχε ξεκινήσει επί Σαμαρά
To Top