ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νατάσσα Κυριακοπούλου: Γιατί ζητώ την ψήφο σας στη Μεσσηνία

Στις 7 Ιουλίου οι Ελληνίδες και οι Έλληνες Πολίτες καλούμαστε να βγούμε από την πολιτική της Εθνικής περιπέτειας, της απομόνωσης ,από την πολιτική των αδιεξόδων. Να αφήσουμε πίσω τους ξεπερασμένες ιδεοληψίες και προσπάθειες διαχωρισμού της πολύπαθης Ελληνικής κοινωνίας.

Λέμε ΝΑΙ στις ιδιωτικές επενδύσεις που θα δημιουργήσουν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας!

Λέμε ΝΑΙ στο φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον και στην αξιοποίηση υγιών επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στον τουρισμό, στον πρωτογενή τομέα, την βιομηχανία τροφίμων, την ενέργεια, στα logistics!

Λέμε ΝΑΙ στην παραμονή και επαναπατρισμό των Ελλήνων επιστημόνων, των παιδιών μας, με στήριξη τους μέσω της παροχής κινήτρων στις επιχειρήσεις για υψηλού επιπέδου εργασιακό περιβάλλον ανάλογο των σύγχρονων επιχειρήσεων με σεβασμό στην εργατική νομοθεσία και τον άνθρωπο!

Λέμε ΝΑΙ στις ίσες ευκαιρίες για τούς συνανθρώπους μας με Αναπηρία και στην ποιοτική δημόσια υγεία με πλήρη αξιοποίηση της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και με προτεραιότητα στις ιδιαίτερα ευαίσθητες ομάδες της κοινωνίας μας!

Λέμε ΝΑΙ στην αποτελεσματική φύλαξη των συνόρων μας με άμεση επιστροφή στις χώρες τους όσων δεν δικαιούνται άσυλο αλλά και ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης όσων νομίμως παραμένουν στην χώρα μας!

Λέμε ΝΑΙ στην πολιτική ασφάλειας και σιγουριάς των Πολιτών στο σπίτι, στην δουλειά, στα Πανεπιστήμια, στην καθημερινότητα με όλα εκείνα τα μέτρα (κατάργηση νόμου Παρασκευόπουλου, φυλακές υψίστης ασφαλείας, κατάργηση πανεπιστημιακού ασύλου).

Λέμε ΝΑΙ σε μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη δημόσια παιδεία με σεβασμό στην Ελληνική Ιστορία, σε ένα κράτος φιλικό στον Πολίτη που στηρίζεται στην αξιοκρατία και την αξιολόγηση σεβόμενο το Δημόσιο χρήμα, σε ένα κράτος που αξιοποιεί τον φυσικό του πλούτο με σεβασμό στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής των Πολιτών του!

Λέμε ΝΑΙ στην υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής που βελτιώνει την καθημερινότητα και την ασφάλεια μετακινήσεων και μεταφορών!

Λέμε ΝΑΙ στην πολιτική που διατηρεί ζωντανό τον αγροτοδιατροφικό τομέα με στόχευση σε υψηλής ποιότητας αγροτικά προϊόντα που θα μπορούν να σταθούν σε όλες τις ξένες αγορές δημιουργώντας πελάτες για τούς ίδιους και για την Ελλάδα!

Λέμε ΝΑΙ στην πολιτική που καθιστά την Ελλάδα μας και πάλι ισχυρή και αξιόπιστη στις μεγάλες ισχυρές διεθνείς της συμμαχίες με παράλληλη δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στα διεθνή πρότυπα!

Λέμε ΝΑΙ στην Νέα Δημοκρατία την παράταξη που έχει κληθεί και έχει διαχειριστεί τα πιο μεγάλα και πιο κρίσιμα θέματα της χώρας μας!

Στην Μεσσηνία, ο δρόμος Καλαμάτα – Πύλος, ο δυτικός άξονας Καλό Νερό – Πύλος, ο ανατολικός Καλαμάτα – Αρεόπολη και Καλαμάτα – Ριζόμυλος – Κορώνη είναι τα έργα πνοής που θα δώσουν τεράστια προστιθέμενη αξία στο τουριστικό μας προϊόν και που σε συνδυασμό με μια πανεπιστημιακή σχολή τουριστικής διοίκησης θα εκτοξεύσουν το επίπεδο προσφερομένων υπηρεσιών στον τουρισμό της Μεσσηνίας μας!

Στον πρωτογενή τομέα του νομού μας η σωστή και ολοκληρωμένη διαχείριση των Ελαιώνων μας σε συνδυασμό με στοχευμένες κινήσεις σε αγορές του εξωτερικού θα δώσουν στο Εθνικό μας προϊόν το ελαιόλαδο και την βρώσιμη ελιά ποικιλίας Καλαμών σημαντικό μερίδιο στις αγορές, θέσεις εργασίες στην μεταποίηση και σημαντική αξία στον παραγωγό! Επίσης, η περαιτέρω ανάπτυξη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με στόχευση στο ελαιόλαδο και την βρώσιμη ελιά Καλαμών με διεθνή αναγνώριση μπορεί να το καταστήσει πόλο έλξης.
Φίλες και φίλοι,

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό μας είναι για μένα μια ακόμη πρόκληση! Είναι η πρόκληση που ισοδυναμεί με την πιο μεγάλη προσπάθεια προσφοράς στον τόπο μου μέσα από την συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση των θεμάτων της, από τις μέχρι σήμερα θέσεις που υπηρέτησα.
Σας ζητώ την ψήφο σας! Είναι η δική σας πρόκληση! Ζητώ την στήριξή σας για να πάμε την Μεσσηνία Μπροστά.

Η Νατάσσα Κυρ. Κυριακοπούλου είναι Υπ. Βουλευτής Ν. Μεσσηνίας

Νατάσσα Κυριακοπούλου: Γιατί ζητώ την ψήφο σας στη Μεσσηνία
To Top