Αθλητισμός

ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΣ: Πέφτει σήμερα η αυλαία του Περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΟΛΟ – ΣΤΙΣ 18:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Με επιτυχία συνεχίστηκε σήμερα η δεύτερη μέρα των αγώνων του Περιφερειακού πρωταθλήματος ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος σκαφών Όπτιμιστ και Laser 4,7, που διοργανώνει ο Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος Αίολος Καλαμάτας, με την υποστήριξη της περιφερειακής ένωσης δήμων Πελοποννήσου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στον υπέροχο ιστιοπλοϊκό στίβο της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Περισσότεροι από 150 αθλητές από 21 Συλλόγους συμμετέχουν και προσπαθούν για το καλύτερο.

Ο καιρός δεν βοήθησε αρχικά το πρωί να ξεκινήσουν οι αγώνες στην ώρα τους και υπήρξε μία δίωρη καθυστέρηση, αλλά αργά το απόγευμα είχαν συμπληρωθεί δύο κούρσες.

Την πρώτη μέρα των αγώνων, με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν τρεις διαδρομές και αύριο Δευτέρα 25/3 ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, με την ευχή να πραγματοποιηθούν και υπόλοιπες τρεις ιστιοδρομίες.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις έξι το απόγευμα με τις απονομές των επάθλων και τον αναμνηστικών στους νικητές και στους συμμετέχοντες.

Σήμερα το μεσημέρι η διοίκηση του ναυτικού αθλητικού συλλόγου Καλαμάτας Αίολος τίμησε τους χορηγούς και όλες τις επιχειρήσεις που έχουν συμβάλει στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Στις εγκαταστάσεις του Αιόλου πραγματοποιήθηκε και επίδειξη – σεμινάριο της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, ενώ οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στην ανακύκλωση όπου υπάρχει έκθεση με ανακυκλώσιμα υλικά και κυρίως πλαστικά μπουκάλια νερού από τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν ακόμη και σκάφη ιστιοπλοΐας!

To Top