Αθλητισμός

ΝΑΣΚ Αίολος: Απονεμήθηκαν τα έπαθλα στους νικητές του αγώνα στη μνήμη του Γ.Καρέλια

11 ΣΚΑΦΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΕΛΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ=ΚΟΡΩΝΗ-ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 7 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του ΝΑΣΚ ΑΙΟΛΟΥ στον προλιμένα Καλαμάτας, η απονομή των επάθλων στους νικητές του 22ου ιστιοπλοϊκού 3ημέρου με την επωνυμία «ΈΠΑΘΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΡΕΛΙΑ» που πραγματοποιήθηκε από 19 έως και 21/07/2021. Συμμετείχαν συνολικά 11 σκάφη, σε τρία σκέλη και περίπου 80 αθλητές, σε έναν συναρπαστικό αγώνα.

Η εκδήλωση περιλάμβανε χαιρετισμό και σύντομη περιγραφή του αγώνα από τον Πρόεδρο του συλλόγου Χάρη Βγενή, απονομή πλακέτας στην οικογένεια Καρέλια σε ανάμνηση της διεξαγωγής του 22ου ιστιοπλοϊκού 3ημέρου, τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ευεργέτη του Συλλόγου και του Ναυταθλητισμού στην πόλη κι ακολούθησαν η απονομή των επάθλων του τρίτου σκέλους Φοινικούντα–Καλαμάτα και η απονομή των επάθλων της γενικής βαθμολογίας στους νικητές του ιστιοπλοϊκού 3ημέρου. Μετά το τέλος των απονομών ακολούθησε δεξίωση.

Παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης κι Αλέξης Χαρίτσης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, Σαράντος Μαρινάκης και Αναστάσης Σκοπετέας, ο Στάθης Καρέλιας με την σύζυγό του Σύλβια Καρέλια, ο Πρόεδρος του Ι.Ο. Πατρών ως εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας Κώστας Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Κ. Δημήτρης Κακαλίκας, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Καλαμάτας Πλοίαρχος Νίκος Γιαννουλάτος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Κώστας Αθανασόπουλος, αθλητές και φίλοι του ομίλου, σε μια όμορφη εκδήλωση.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
έντυπα-ΜΜΕ-Α.Θ.

To Top