Αθλητισμός

ΝΑΣΚ Αίολος: Ανακοίνωσε επίσημα την ανάληψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανοικτής θάλασσας

Από τις 2-9 Σεπτεμβρίου σε Καλαμάτα και Κορώνη με τη συμμετοχή 30 πληρωμάτων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟN

Στην Καλαμάτα θα φιλοξενηθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORCi, το οποίο συνδιοργανώνουν η Ε.Α.Θ. της Ε.Ι.Ο. και ο Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας, του Δήμου Πύλου Νέστορος και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής, ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, δεδομένου ότι οι inshore ιστιοδρομίες θα λάβουν χώρα ακριβώς έξω από το λιμάνι της Καλαμάτας αλλά και της Κορώνης, ενώ θα υπάρχει τηλεοπτική και φωτογραφική κάλυψη. Μέχρι σήμερα είναι γνωστό πως θα συμμετάσχουν 30 σκάφη και πληρώματα, με τα άτομα που σχετίζονται με την σημαντική αυτή διοργάνωση να ξεπερνάνε τα 350.

Επίσης, εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα μέλη του διοργανωτή ομίλου ετοιμάζουν και παράλληλες εκδηλώσεις, έτσι ώστε η παραμονή τόσο των ιστιοπλόων όσο και των φιλοξενούμενων να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.
Υπάρχει επίσης πρόβλεψη για τη φιλοξενία των σκαφών των συμμετεχόντων στο λιμάνι της Καλαμάτας τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και πριν και μετά από αυτόν.
Να θυμίσουμε πως η πρόεδρος της Ε.Α.Θ. Εριφύλη Βαρδάκη βρέθηκε πριν ένα μήνα στην πανέμορφη πόλη της Πελοποννήσου και είχε συνάντηση με τους υπεύθυνους του Ν.Α.Σ.Κ. Αίολος με τους οποίους συζήτησε τα τρέχοντα οργανωτικά θέματα. Επίσης μαζί με μέλη του ομίλου συναντήθηκε και με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Βασίλειο Καπέλιο.

Να θυμίσουμε πως το σκάφος “Blue Line” με μια κορυφαία ομάδα από την Καλαμάτα στην ιστιοπλοΐα κατάκτησε πέρσι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης (που έγινε 6-11/8) στο μαγευτικό νησί της Σκύρου.

ΝΑΣΚ Αίολος: Σήκωσε την κούπα της πρώτης θέσης το σκάφος “Blue Line” στο ΣΕΦ

 

To Top