Αθλητισμός

ΝΑΣΚ Αίολος: 22ο Ιστιοπλοϊκό τριήμερο Καλαμάτα-Κορώνη-Φοινικούντα στη μνήμη Γ.Καρέλια

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ Γ.ΚΑΡΕΛΙΑ

Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του ο ΝΑΣΚ Αίολος διοργανώνει φέτος τον καθιερωμένο εδώ και δυο δεκαετίες τριήμερο ιστιοπλοϊκό αγώνα στη μνήμη του Γεωργίου Ανδρέα Καρέλια, ο οποίος υπήρξε ενεργό μέλος και υποστηρικτής του Συλλόγου, ενώ συνεχίζει διαχρονικά την στήριξη αυτή η οικογένεια Καρέλια.
10 σκάφη με 80 ενήλικες ιστιοπλόους θα λάβουν μέρος στον τριήμερο αγώνα, ξεκινώντας το Σάββατο στις 12 από τη Μαρίνα της Καλαμάτας, την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την Κορώνη και την Δευτέρα από την Φοινικούντα προς την Καλαμάτα όπου θα γίνει κι ο τερματισμός. Στον αγώνα θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται λόγω της πανδημίας.

Σε συνέντευξή τους σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος του Αιόλου Χάρης Βγενής αναφέρθηκε στον αγώνα και ευχαρίστησε όλους όσοι συνδράμουν και ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Αναστάσης Σκοπετέας, τονίζοντας πως ο Δήμος Καλαμάτας είναι πάντα αρωγός σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα ναυταθλητισμού. Παραβρέθηκε εκ μέρους του ΕΟΔΥ, ο τοπικός συντονιστής δράσεων Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος.
Σημαντική είναι επίσης η στήριξη και του Δήμου Πύλου Νέστορος αλλά και ιδιωτών φίλων του ναυταθλητισμού.

Δημοφιλέστερα

To Top