ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια: Αντέξαμε στις εκλογές! – Θα είμαι η 6η Βουλευτής Μεσσηνίας

ΕΜΜΕΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διευρυμένη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Rex, μετά από πρόσκληση της βουλευτού του κόμματος Νάντιας Γιαννακοπούλου, η οποία βρίσκεται στη Μεσσηνία για ολιγοήμερες διακοπές.

Η κ.Γιαννακοπούλου επεδίωξε αυτήν την πολιτική συνάντηση με τους συντρόφους της για να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της για τον αγώνα που έδωσαν στις πρόσφατες εκλογές και για την οριακή άνοδο στα ποσοστά του Κινήματος Αλλαγής.

Μεταξύ άλλων η κυρία Γιαννακοπούλου ζήτησε την βοήθεια όλων των ενεργών πολιτών που τους θεωρεί στηρίγματα για να της μεταφέρουν τα προβλήματα της Μεσσηνίας κι αυτή να τα προωθήσει στα κεντρικά κλιμάκια του κόμματος αλλά και στη Βουλή, λέγοντας ότι όλοι αυτοί είναι στηρίγματα για να ξεκινήσουν την αναγέννηση του κινήματος.

Η Μεσσήνια βουλευτής βουλευτής Β2 Δυτ. Τομέα Αθήνας, τόνισε ότι “ο πραγματικός εκφραστής της αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας είναι το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ που αλλάζει τυχοδιωκτικά θέσεις κατά καιρούς.
“Το μεγάλο στοίχημα για τον χώρο της κεντροαριστεράς είναι να αποκτήσουμε ξεκάθαρο πολιτικό στίγμα και θέσεις για να ξαναπάρουμε ό,τι μας ανήκει, αφού εμείς αλλάξαμε την Ελλάδα με τα έργα μας”, τόνισε η κ. Γιαννακοπούλου ενώ ανέφερε ότι “ιστορικά ο πολιτικός αντίπαλος του ΠΑΣΟΚ είναι η Νέα Δημοκρατία“.

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκαν κομματικά στελέχη και οι υποψήφιοι βουλευτές στις πρόσφατες εκλογές.

To Top