ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μυστική ψηφοφορία μεταξύ 53 συμβούλων ο διάδοχος Νίκα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

Η συνέντευξη Τύπου της Εφορευτικής Επιτροπής της Δημοτικής ομάδας του Παναγιώτη Νίκα για τις ενδοπαραταξιακές εκλογές που θα διεξαχθούν  την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 18:00 με μυστική ψηφοφορία.

Το σημαντικό, πέρα από τα διαδικαστικά, είναι ότι από την εσωτερική αυτή εκλογική διαδικασία που θα αναδείξει και τον υποψήφιο δήμαρχο που προτείνει η παράταξη Νίκα, οι υπόλοιποι θα πρέπει να συνταχθούν κάτω από αυτόν, σε ένα κοινό ενιαίο ψηφοδέλτιο, αφού όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Θανάσης Ηλιόπουλος, η δημοτική παράταξη θα κατέβει ενωμένη και με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η εκλογική διαδικασία, που θα γίνει τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΕ, θα είναι μυστική και θα έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν-αλλά και να δηλώσουν υποψήφιοι- μόνο οι εκλεγμένοι με την παράταξη Νίκα δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι των δημοτικών ενοτήτων, δηλαδή 53 στο σύνολο, εξαιρουμένης της αντιδημάρχου Μαρίας Οικονομάκου που έχει διαχωρίσει τη θέση της, και κατεβαίνει αυτόνομα.

Ηλεκτρονική ψηφοφορία για όσους από τους δημοτικούς συμβούλους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν, όπως διευκρινίστηκε, είτε μέσω skype, είτε μέσω e-mail.

To Top